Ung norsk jente søker

Ung norsk jenteJeg er 165cm høy, slank, halvlangt mørkt hår og er ellers meget lekker. Jeg er en ung norsk jente som søker etter dere meget eksklusive herrer som har meget spesielle drømmer som dere gjerne vil oppleve sammen med meg. Kanskje du drømmer om å treffe en meget streng jente som kan gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Søker også etter menn som liker å kle seg som damer. Kanskje du trenger opplæring i klesstil, makeup eller annet. Om dette er noe for deg – send da en mail til meg og beskriv litt om hva du vil oppleve / drømmer om. Dersom ditt svar faller i min smak – får du et svar fra meg med beskjed om videre kontakt. Hilsen

Svar og send privat melding

1 kommentar på "Ung norsk jente søker"


  1. Hei jeg er en skikkelig gutt som er med på det meste å Jeg er utrolig glad å flink å å slikke så jeg kan slikke deg utrolig lenge til det kommer for deg et par ganger før jeg forsiktig stikker kukken inni der du ønsker det. Jeg ønsker å gi deg alt av kjærlighet og nærhet og gi deg utrolig mye deilig sex når du ønsker det. Kukken min er 19 cm lang og og den er tykk. Viss du er interessert I det jeg skriver så send meg en mail på arnedj74@gmail.com så skal jeg skrive enda men gode ting til deg. Håper at jeg hører fra deg. Jeg kan sende deg masse
    bilder når du sender mail til meg og jeg tror nok at du vil like meg for jeg er en spennende og overraskende gutt. Jeg liker deg veldig godt. Store klemmer og kyss fra Daniel.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *