Søker kjekkas for sexting!

sexting
Hei!
Jeg merker jeg er utrolig kåt om dagen… Har lyst på noen å snappe med som kan gjøre meg kåt ved å fortelle hva han ville gjort med meg! Mye detaljer takk, så jeg kan leke med meg selv til jeg kommer fler ganger 😉 Du vil også få bilder underveis.

Jeg har noen krav, og jeg håper dere som tar kontakt kan lese gjennom disse først!!
– Du er ikke for tjukk, men heller ikke tynn
– Vil gjerne ha en med muskler, da jeg tenner på tanken av at du kaster meg rundt i senga og gjør hva du vil med meg
– Tatoveringer er absolutt ett pluss
– Stor deilig pikk, gjerne 18+++ (Jo større jo bedre)
– Dominant
– Du har gjerne gjort dette før, og vet hvordan man gjør en kvinne kåt

Litt hva jeg tenner på:
Bli bundet fast, bind for øynene, pisk, bli slått og biti der nede, elsker å bli sleika.. Fisting, anal, ja… Mye mer også, ikke vær redd

Er sykt våt og klar, så gleder meg til å høre fra deg og chattes snart!!

Svar og send privat melding

4 kommentarer på "Søker kjekkas for sexting!"


  1. Hei jeg er veldig interessert I deg og jeg har 19 cm lang kukk. Send meg en epost på arnedj74@gmail.com jeg elsker å slikke å ønsker å slikke deg til det kommer mange ganger for deg. .klem fra Daniel

   Svar

 1. Hei,
  Mann 32, 17 cm, men vet godt hvordan jeg skal få deg til å bli enda våtere å komme av de retningslinjer jeg gir deg. Vært en Dom i flere år, og ikke hørt noe klaging over mine ferdigheter.

  Ett lite scenario, som du kan bygge på:
  Du åpner ett brev i posten, på det står det ett hotellrom, antrekk (lakkjole), du SKAL være glattbarbert, ingen undertøy, når du ankommer hotellrommet skal du gå inn uten å banke på, og på bordet innenfor døren er det blindfolds.

  Når du ankommer, så er du klissvåt av spenning, tar på deg blindfolds, får beskjed om å stå i ro, du blir presset ned på kne før du får beskjed om å suge meg tom! Etter du har fått fylt munn, så får du beskjed om å reise deg, hendene blir låst, du blir lagt over ett bord med spreader bar til bena. Fitta de glinser, før du får brystklyper, og hører noe sterkt vibrerende. Kjolen blir brettet opp, samtidig som du blir fylt opp i begge hull
  Du vet dette bare er starten, og denne følelsen får deg til å komme direkte.

  Hvis du vil ha mer, og flere ting jeg skulle gjort med deg. Mesteren1000 på snapchat.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *