Søker etter ei kvinne

ei kvinne Jeg er ei åpen og ærlig, ungdommelig, frisk og litt frekk jente på 36 år som søker etter ei jente/kvinne som etter hvert kanskje kan utvikle seg til å bli ei god ”kosevenninne”. Jeg har i flere år hatt følelser for at jeg kanskje kan være biseksuell, men har av en eller annen grunn aldri turt undersøke det nærmere. Nå føler jeg at det snart kan være for sent og har kommet frem til at det blir nå eller aldri. Jeg er gift og har 2 barn.

Min mann har gitt sitt samtykke til å la meg utforske mine følelser nærmere så lenge verken han eller barna blir direkte involvert i det. Jeg ville blitt kjempeglad om du kunne svare på min annonse. Legg gjerne ved et bilde hvis du har.

Svar og send privat melding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *