Swingers i Bærum – Tønsberg

Swingers

Hei, Bærum-Asker-Drammen-Tønsberg ? Vi et gift frisinnet par 40 m/barn som i lengre tid har lett/søkt etter en privat swingers club for voksne uten hell. Som foreldre vet dere som oss at det ikke er lett å slå ut håret hjemme, så hvorfor ikke da komme sammen et sted der vi kan kan være flere som samtidlig slår ut håret.

Så nå ønsker vi å gå i spissen for å få til noe spennende for godt voksne par og enslige her i vårt eget distrikt. Kunne tenke oss at vi ble 8-10 par noen få enslige jenter og gutter. Vil få til en intim liten gruppe frisinnede mennesker som er hetro eller bifile. Vi kan organisere oss slik at vi møtes en gang i blant hjemme hos hverandre, eller på hytta til noen eller…… Satser på spleise sammenkomster, ingen økonomiske forpliktelser, bare en kose club for oss voksne som vet å sette pris på deilig kos sammen med andre likesinnede.

Vi får begynne der og så får vi se hvor det hele ender, kansje blir noen av oss så gode venner at vi kan møtes oftere også. Ja, finnes det noen med de samme ønskene, så ta snarest kontakt, så vi kansje kan møtes første gang ?

Svar og send privat melding

6 kommentarer på "Swingers i Bærum – Tønsberg"


 1. Hei har di samme drømmer som dere o å møte flere å ha masse deilig sex sammen .
  Er separert å håper det er plass til ensom mann klem

  Svar

 2. Er bifil og elsker oral , tunge sex,tunge anal er et must.Liker å tømme kukk og slikke fitta ,med alle gode safter

  Svar

  1. Hei ja jeg er også med for det er så trist å bare sitte alene hele tiden. Er singel å vil ha ei jente å kose med hele tiden. Er det plass til meg også?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *