Søker MAN Oslo

Soker MAN OsloLES NØYE FØR DU SVARER:

Vi/jeg vil treffe en mann i Oslo Lørdag, du er;

– Pen
– Veltrent
– Godt utstyrt
– Gjerne Mørk Mann

Alder 48 til 58

Jeg er en jente på 35 år, 170 høy og 53 kg, jeg har en slank og trent kropp. Har blond hår og små pupper, og (i følge typen min) har jeg det han kaller ungpike kropp med deilig liten fitte. Er delikat, renslig og alltid glattbarbert(sistnevnte bør du også være)

Og, ja – jeg har type og er kjempeforelsket i ham. Det er slik at han(og jeg) tenner på å se meg ha deilig sex med andre. Slik at treff må skje med han tilstede, er tilliten god kan jeg og du kanskje treffes videre alene da han er mye på reise.

Hva liker jeg hos dere?

Sosialt oppegående, ærlig, renslig. Faller naturlig for en med flott utseende og ett velpleid ytre. Du er gjerne trent, tatto er sexy. Velutstyrte menn et pluss. Du er utholdende og vet hvordan å tilfredstille en jente.

Jeg er naturlig beskjeden, derfor liker jeg at gutta tar kontroll og tar meg slik jeg fortjener…er ikke her for å føle meg elsket, men for å føle meg knullet…hehe…

Liker å ri gutta i alle deilige posisjoner og bli tatt i doggy er min favoritt. Jeg elsker å kose lenge med tungen min på ballene og la den leke seg oppover en stor og deilig pikk, før jeg sluker den.

Oppsummert deilig og god sex….er ikke interessert i å høre om andre fetisjer, da det ikke ligger i mitt interessefelt.

Oppfør deg og du får kanskje treffe en deilig jente..****t er naturlig nok masse pågang på slike steder og jeg tillater meg å svare de jeg vil. Hører du ikke noe innen rimelig tid, skal du anta at jeg ikke er interessert og heller bruke tiden din på noen andre.

Svar og send privat melding

1 kommentar på "Søker MAN Oslo"


  1. Hei jeg er 48 år og kommer fra Bergen men er fleksibel. er en skikkelig gutt som er med på det meste å Jeg er utrolig glad å flink å å slikke så jeg kan slikke deg utrolig lenge til det kommer for deg et par ganger før jeg forsiktig stikker kukken inni der du ønsker det. Jeg ønsker å gi deg alt av kjærlighet og nærhet og gi deg utrolig mye deilig sex når du ønsker det. Kukken min er 19 cm lang og og den er tykk. Viss du er interessert I det jeg skriver så send meg en melding på
    ni to seks null syv en syv åtte. så skal jeg skrive enda mere gode ting til deg. Håper at jeg hører fra deg. Jeg kan sende deg masse
    bilder når du sender melding til meg og jeg tror nok at du vil like meg for jeg er en spennende og overraskende gutt. Jeg liker deg veldig godt. Store klemmer og kyss fra Daniel.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *