Jente23 søker slavegutt i follo?

Jente23 soker slaveguttVi prøver igjenn. Viktig! Skriv Alder, Høyde og Hvor du er i Follo eller området. Under 30, over 185 høy og det må være en fysisk tiltrekning der fra min side. Har ikke flere bilder her nå men jeg er ei fin jente på 23 md fine former, store pupper og Glimt i øyet.

Ser etter en som takler litt smerte og udmykelse, analt på han er ett must, så takler du ikke det får du la være ta kontakt.

Treffer du ikke kravene ikke skriv til meg. Står ikke Kansje så så høy eller helst under 30. Kravene er absolut.. Og fysiske tiltrekningen. Treffer du kravene gir jeg deg snapen min og ber deg sende bilde av ansiktet ditt. Om du ikke takler det så igjenn ikke vits skrive.

Skreiv VIKTIG, og SKRIV alder høyde og hvor du er til meg. Det er tydeligvis vanskelig og æ svare kun «nei» på de meldingene som ikke inneholder det.

Svar og send privat melding

3 kommentarer på "Jente23 søker slavegutt i follo?"


  1. Hei, jeg tror jeg kan passe beskrivelsen din utmerket. Vis du ønsker å bedømme meg før vi tar det noe videre send meg en mail.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *