Fantasi om å bli knullet av eldre menn

bli knullet av eldre menn
Har lenge hatt en liten fantasi om å bli knullet av eldre menn.

Jeg er ei frøken på nesten 22 år, brunt hår, blå øyne og ca 165cm høy. Jeg er kraftig, men ser bra ut. 80H i bh. Jeg er av den typen som gjerne vil snakke litt før vi møtes, men vil gjerne møte deg innen noen uker eller dager hvis vi kommer godt over ens Jeg bryr meg ikke noe særlig om hvor gammel du er, så lenge du er eldre enn meg og jeg kan kalle deg pappa i senga. Jeg tar det som en selvfølge at du er attraktiv, har noenlunde stor kuk(16+) og har god hygiene.

Jeg er ganske kinky og ganske fordomsfri av meg(spanking, hair pulling, analsex, fisting og slikt er noe jeg digger.) så det er en stor bonus om du liker slike ting også. Jeg er glad i å suge kuk, men du må også være glad i å gå ned på meg og – ellers får du ikke noe.

Jeg holder til i Steinkjer og er derfor bare ute etter menn i Steinkjer området. I meldingen din skriver du gjerne litt om deg selv og hvor du er fra.

Svar og send privat melding

4 kommentarer på "Fantasi om å bli knullet av eldre menn"


 1. Hei jeg er 48 år og kommer fra Bergen men er en skikkelig gutt som er med på det meste å Jeg er utrolig glad å flink å å slikke så jeg kan slikke deg utrolig lenge til det kommer for deg et par ganger før jeg forsiktig stikker kukken inni der du ønsker det. Jeg ønsker å gi deg alt av kjærlighet og nærhet og gi deg utrolig mye deilig sex når du ønsker det. Kukken min er 19 cm lang og og den er tykk. Viss du er interessert I det jeg skriver så send meg en mail på arnedj74@gmail.com så skal jeg skrive enda men gode ting til deg. Håper at jeg hører fra deg. Jeg kan sende deg masse
  bilder når du sender mail til meg og jeg tror nok at du vil like meg for jeg er en spennende og overraskende gutt. Jeg liker deg veldig godt. Store klemmer og kyss fra Daniel.

  Svar

 2. Hei deilig og sexy annonse. Er eldre mann som holder til litt nord for deg men reiser mye i jobb og ned til deg.
  Liker godt det du skriver og deg og din nytelse i fokus. Er åpen og kinky som deg. Liker godt åra handa inne i deg og slikke klitten til du kommer . Kjenne musa stramme seg godt rundt handa og prøve åpresse den ut under org. Deilig e-post volley.60@hotmail.com så kan vi snakkes mere sammen der
  Klem fra meg

  Svar

 3. Hei sexy. Ja treffes gjerne. Jeg er Roald singel spontan kar som elsker å slikke fitte knulle analt

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *