Syndfullt begjær

Amy sa nattbønn som alltid før hun la seg. Hun ba for dem i nød, takket for det gode og avsluttet med fadervår. Det hadde vært en lang dag av de samme oppgavene som alle andre dager. Det skulle nå bli deilig med litt søvn og ha muligheten til å drømme. Det skulle bli fint å komme til en plass uten bekymringer, slippe tankene løs og gjøre som hun selv ville. Ikke noen flere regler, lover å følge, plikter å holde, bare lukke øynene sine og slappe av. Amy sover.

En stroppe strøk nedover en skulder, en bh ble sakte tatt. Et speilbilde avslørte en naken overkropp med flydige og faste bryst, slank mage og armer med muskler. Synet av seg selv gjorde Amy opphisset. Hun tok seg selv på brystene, kjente den silkemyke huden og klemte på niplene. Det var ikke kaldt der hun var, men niplene ble straks stive. Hun så rundt om seg, men befant seg ikke på rommet sitt. klærne hun hadde var ikke hennes: et rutete minikjørt, en svart bh, en svart truse og en utringet blå topp som lå på gulvet sammen med bh’en. på gulvet var det en enkel madrass og rundt om rommet ved veggene var det tente stearinlys, store og små. Det var en ukjent plass, men det var allikevel fint der.

Amy snudde seg mot speilet igjen og fortsatte å ta på seg selv. Kroppen ble varm og hun kjente at det ble vått nedentil. Plutselig tok et par hender omkring henne og strøk henne oppover magen og ned mot lårene. De var kjærlige. Bak skuldra dukket det opp et kvinnefjes og følelsen av en kvinnekropp kjentes mot ryggen. det var et kjent kvinnefjes. Hun hadde ikke annet på seg enn et halskjede hvor det sto Lily, hun var en venninne. Øynene til Lily lyste av lidenskap og lek. Amy snudde seg mot Lily og så på henne. Hun hadde en trent kropp, men hadde noen nydelige kurver. Brystene var enorme og nedentil var hun frisert. Amy befølte Lily’s bryst, niplene var stive. Hun senket hodet sitt og kysset den ene niplen. Kysset ledet til slikking og slikking ledet til lett biting. I det Amy bet litt til kom det et lite stønn fra Lily, hun var tirret og ville ha mer. Lily kjente på musa til Amy som viste seg å være søkkvåt.

De la seg ned på madrassen, Lily over Amy. Hun kysset henne og beveget seg nedover mot halsen, Amy stønnet. Nedover mot brystene og sugde på dem, Amy stønnet høyere. Det var så godt! De sa ikke noe til hverandre, bare ga hverandre symbol av forståelse og fornøyelse gjennom stønnene. Lily samlet to fingre og stakk inn i musa til Amy, tunnelen var trang. Mens Lily fingerpulte Amy bevegt hun seg lengre ned til hun fant klitoris, tunga begynte å sirkulere. Dette ble neste for mye for Amy, men Lily sluttet opp om hun merket at det nesten ble klimaks. Det skulle vare litt før at Amy skulle komme. Lily snur seg slik at de står i en 69 stilling, hun ville også ha tunge. Amy skjønner tegninga og begir seg ut på det ukjente, hun slikker en kvinnes fitte. Det kjennes godt, og safta er god. Samtidig slikker Lily på musa til Amy og stikker fingrene inn i ny og ne for å holde oppe herligheten.

Ut av intet ligger det et redskap ved siden av Lily. Hun smiler og tar tak i noe som ligner på et litt tykt stearinlys. Hun blir litt skeptisk til hva Lily skal med det, men glemmer det hele idet noe større enn fingrer trenger inn i musa. Hun roper fra seg et stort stønn av fornøyelse og må stoppe med slikkinga på Lily. Inn og ut, i langsomme bevegelser bevegde Lily dette redskapet. Lily så på det tente stearinlyset i det det gikk inn og ut av fitta. Det var et tirrende syn. Slik holdt hun på en stund til hun tok tak i en annen sak som tilfeldigvis dukket opp av intet. Hun la det mot klitoris og trykte på en knapp, det vibrerte. Amy ble het av denne vibreringen mot klitoris samtidig som at et stearinlys trengte inn og ut av henne. Stønnene ble høyere, de kom fortere og Lily stoppet. Amy ble nesten fra seg av lengtelse, hun ville ha mer! MER! Lily snur seg tilbake slik at hun ligger med hodet til Amy. De kysser hett med hverandre. Nå har Lily vekket en nysjerrighet i Amy. Kunne hun gjøre disse tingene mot Lily? Amy gjør det samme som Lily begynte med, hals, bryst, mus, og slikket og fingret. Det var så pirrende og høre Lily ligge å stønne når Amy gjorde dette mot henne. Plutselig kom det sprut fra fitta til Lily. Hun ser på Lily og finner et smil på ansiktet hennes. Det var en god ting, og enda bedre skulle det bli. Amy snudde seg i samme stilling som Lily hadde gjort og tok for seg vibratoren. Hun tok også stearinlyset og trengte det inn og ut av fitta. Stønnene til Liy ble høyere og kom fortere. Hun nådde klimaks, og hylte ut. Kroppen skalv og Amy så det nydelige komme ut av fitta, det var et herlig syn. Hun smakte på det og svelget.

Lily var fornøyd, og nå skulle Amy også bli det. De bytte stilling, men ikke til det samme som før. Lily fikk Amy til å stå som en katt. Hun lurte på hva dette skulle være godt for, men i det hun kjente fingrene trenge inn i fitta glemte hun om alt. Hun stønnet villt idet en tunge slikket rundt rompehullet hennes. Gud så herlig det var. Lily tok stearinlyset de hadde brukt og presset lett mot rumpe åpningen etter å slikket og spyttet nok på den. Et lite hyle ga fra seg i det presset ble større og lyset gikk lengre inn. Med fingre i musa og en stake i rumpa tok det ikke lang tid før Amy stønnet mer villt. Hun var i ekstase, kroppen skalv og ga etter til slutt, orgasmen var kommet.

Brått våkner Amy. Hun er i rommet sitt. Hun svetter og kjenner at hun er våt nedentil. En ny dag var kommet. Hun tok på seg drakten sin og gikk ut i gangen. Der møtte hun venninnen sin i det de skulle til å gå til frokost. “God morgen søster Amy. sovet godt?” “God morgen søster Lily. Ja, jeg har det.” De smilte til hverandre og gikk til frokost.