Sonja og Laila

Jeg har ofte smugtittet på Laila, nabojenta vår som er to år yngre enn meg.

Min første bil fikk jeg da jeg var 20 år, og den ble flittig brukt. Det var en Volvo stasjonsvogn.

En fredag kveld jeg var ute og kjørte, traff jeg på to haikere. Den ene var Laila og den andre var Sonja. Jeg fant fort ut at begge hadde drukket. De sa de skulle på fest til en type som Sonja var sammen med.

Jeg kjørte dem dit. Der ba de meg vente litt ettersom det var mørkt i huset. Etter ca. 10 minutter kom de tilbake, og Sonja var temmelig rasende.

Laila fortalte at Sonja hadde funnet typen sin naken i senga sammen ei naken jente.

– Ja, hvor skulle jeg kjøre dem nå?

Etter en del prating fant vi ut at vi skulle dra ut til hytta til Laila som lå fem mil unna.

Vel framme fant Laila fram nøkkelen. Den var hengt opp i vedskjulet. Inne måtte vi fyre opp i ovnen og finne på noe å gjøre. Vi fant en ludo og en flaske sprit. Vi ble enige om å spille strie-ludo.

Det gikk ut på at den som tapte skulle fjerne et plagg. Spriten rant inn, og vi tapte hver vår gang. Stemningen ble mer og mer munter. Jeg tapte mest og satt i trusa og ei strømpe da Laila blottet sine deilige bryster.

Kukken min sto rett til værs. Noe som var helt umulig å skjule. Laila satt med ryggen mot peisen, som trengte mer ved. To-tre vedkubber ble lagt på og på tilbakveien stoppet jeg opp ved Laila og berørte de deilige brystene hennes.

Hun stønnet, la seg tilbake i stolen og nøt behandlingen. Laila lirket fram kukken min som sto som et spett nede i underbuksa. Hun begynte å runke den meget lett. Leppene mine smakte forsiktig på jordbærene hennes. Hun vred seg i stolen og knep hardt rundt kukken min. Den ene hånda min fant veien ned mellom lårene hennes. De søkte rolig oppover mot lekeplassen hennes.

Trusa hennes var helt våt da hun la bena slik at jeg kunne komme ordentlig til. Hun stønnet da langfingeren min presset seg inn i den våte og varme grotten hennes.

Jeg fikk henne ned på teppet foran peisen og trakk av henne trusa. Jeg søkte med nesen fra brystene hennes og nedover magen mot den ventende våte fitta.

Jeg la meg ned mellom de sprikende bena og slikket fitta da jeg kjente at noen begynte å runke pikken min.

Det var Sonja, som jeg nesten hadde glemt. Hun fikk meg til å reise meg opp i knestående mens munnen min var fullt opptatt med en orgasme som Laila var inne i.

Laila begynte å vri seg og klemte lårene sammen rundt hodet mitt slik at jeg nesten ble kvalt av fillesaus og andre herligheter. Sonja lå under meg med kukken i munnen og sugde som en gal.

Jeg kjente at satsen var på vei og skulle til å advare Sonja da det gikk for meg midt i en setning. Men hun svelget unna hver dråpe. Til alles forbauselse var kukken fortsatt like stiv. Det fristet meg til å knulle Laila nå mer enn noen gang.

Sonja slapp kukken min, og jeg krøp mot Laila og presset den in i skjeden hennes. Den gled lett inn. Hun ble helt vill da hun kjent kukken min i fitta si. Hun slo både armer og ben rundt meg så jeg ble helt fastlåst.

Rittet ble helt vilt og hun jamret og bar seg om at jeg skulle ta henne hardere. Jeg sto på det jeg kunne mens hun vred seg som en ål under meg.

Det bygget seg opp til en ny ladning før jeg helt hadde greid å komme meg igjen. Hele satsen gikk rett opp i henne. Hun vred seg i orgasme, og nå kjente jeg at kukken min ble helt slapp.

Jeg hang over Laila som en tomsekk og la meg ned ved siden av henne for at jeg ikke skulle bli for tung.

Med en gang jeg la meg på ryggen, begynte Sonja og bearbeide kukken igjen.

Jeg lå med lukkede øyne og nøt behandlingen hun ga pikken min da jeg kom til å tenke på at jeg ikke hadde sett henne naken. Hun hadde fremdeles på seg T-skjorta og trusa.

Jeg strakte ut armene og strøk over den runde baken hennes. Hun flyttet seg litt nærmere så jeg kunne komme til der jeg aller helst ville.

Den søkende hånden min fant en kliss våt fitte. Hun begynte å gjøre samleiebevegelser da fingrene mine gled i i skjeden hennes. Plutselig reiste hun seg opp og la seg i 69-stillingene.

Jeg fikk fitta rett over meg, og her var det bare å sette i gang. Hun tok den halvstive pikken i munnen og behandlet den på en måte jeg aldri før hadde kjent maken til.

Den gikk raskt i stå, og hun spiddet seg på den. Jeg lå og så på at den stive pikken ble ridd av ei jente. Brystene hennes, som var mindre enn Lailas, disset opp og ned foran ansiktet mitt.

Etter en stund begynte hun å stønne og ynke seg, og plutselig var orgasmen over henne.

Etterpå var vi alle tre temmmelig trette og vi la oss i dobbeltsenga og sovnet.

Jeg våknet ved at Sonja snudde seg i senga og fikk ståkukk omgående. Forsiktig vred jeg meg bort til henne og begynte å klå på fitta hennes. Hun trakk knærne oppover for at jeg skulle komme til og det gjorde jeg også, til gangs.

Laila, som lå på den andres siden, våknet av levenet vårt. Hun ble rød i ansiktet da hun så at vi pulte. Hun kastet av seg dyna og gikk ut i stua. Etter en stund kom hun påkledd tilbake med våre klær i armene. De kastet hun fra seg og gikk tilbake til stua.

Jeg var redd Laila var sint og gikk bort og la armen forsiktig rundt henne. Hun la hodet på skulderen min og lot hendene stryke meg nedover lårene. Hun bøyde seg framover og ba meg pule henne bakfra. Det hadde jeg litt problemer med, så jeg foreslo at vi gikk inn i senga igjen.

Laila hadde aldri hatt en kukk i munnen sin, men hun ville gjerne prøve. Dette var ikke særlig vellykket så hun sa hun heller ville ha den inn i fitta si.

Hun stønnet og vred seg da den nådde bunnen i henne. Hun fikk minst en orgasme før jeg for andre gangen sprutet sæden opp i henne. Etterpå gikk vi inn i stua og pratet om alt og ingenting. Sonja fortalte at hun hadde mistet møydommen sin på teppet foran peisen der da jeg pulte henne. Noe slikt som denne natta hadde ingen av dem opplevd noen gang. De hadde sett noe lignende på video hjemme og Laila hadde fantasert om å få opplevde det selv.

Vi reiste hjem og Laila sa til foreldrene sine at hun skulle være hos Sonja, Sonja sa til sine foreldre at hun skulle være hos Laila, og vi reiste tilbake til hytta og pulte hele helgen. For noen deilige damer …