Sin egen fittes smed

Da Elise, etter å ha kysset meg klissvåt over puppene, magen og innsiden av lårene, stakk tungen inn og vippet skamleppene mine til side – var det min tur til å gå i bro.

Følelsen jeg fikk da jeg så henne på bensinstasjonen kan jeg bare best beskrive som elektrisk støt. Hun grep håndtaket til luftpumpen og bøyde seg for å plassere måleinstrumentet i ventilen. Til syne kom det mest perfekte par rumpeballer jeg har sett. Hun var omtrent 25, kledd i sportsjakke, solbriller og et par grå jeans i cord. I sorte, halvhøye støvler virket hun på en og samme tid både moteriktig og praktisk kledd.

Jeg sto i køen til vaskeautomaten. Klarte ikke å få øynene fra den nydelige kroppen. Hun beveget seg raskt og selvsikkert. Underlivet varslet at det ønsket pleie. For første gang i mitt liv gjorde jeg noe for å få det jeg ville ha. Jeg visste jo at om noen minutter ville hun sette seg bak rattet og kjøre ut av livet mitt. Det var nokså sinnssykt gjort egentlig: Jeg gikk ut av bilen, bort til henne og spurte om hun trengte hjelp. Man er sin egen fittes smed.

Hun ble rød, så vek rødmen og ble erstattet av et smil og et skøyeraktig uttrykk i de blå, snille øynene hennes.

– Det er jo gjerne guttene som tilbyr seg å hjelpe. Takk, men nei. Jeg trenger ikke assistanse. Ikke til dekkene.

Den usagte invitten hang i luften og fikk kjønnet mitt til å produsere saft i mengder. Jeg presenterte meg og fikk vite navnet hennes. Elise. Et nydelig navn på en ung kvinne.

– Jeg heter Evelyn. Og dette er ikke noe jeg har for vane å gjøre. Har faktisk aldri ligget… Før jeg hadde snakket ferdig forsto jeg rekkevidden av forsnakkelsen. Elise tok det pent. Faktisk kom det en trillende latter ut av den nydelige munnen – som bare hadde antydning til leppestift.

– Ikke jeg heller. Men jeg skjønner at jeg snart kommer til å oppleve det, lo hun.

Vi ble raskt enige. Hun parkerte BMWen sin, en ny 318, på stasjonen, og hoppet inn i min større Mercedes 300. Etter ca. tjue minutter – tåpelig nok snakket vi om helt hverdagslige ting i den anspente tonen, svingte jeg inn på en skogsbilvei i et område jeg visste var lite besøkt. Etter ytterligere noen minutter parkerte jeg i ly av noen tette grantrær. Da var Elise alt naken på underkroppen. Hun begynte å kle av seg i det øyeblikket jeg slo blinklyset på.

Hun la setet bakover og lukket øynene. Elise var en drøm. En sexy, søt jente. Lårene var slanke, runde og brune etter solarium eller opphold i syden. Huden var glatt og varm – og hårveksten i skrittet var knallmørk og velfrisert. Langsomt strøk jeg henne på innsiden av lårene. Automatisk skilte hun bena og kjønnet kom til syne, halvåpent og fuktig. Det var så vakkert!

Jeg la meg i stilling, samlet håret bak nakken og begynte å slikke henne. Det var aller første gang jeg hadde slikket en jente. Hun smakte bløtt og deilig, som honning det er strødd litt salt på. Duften av parfymen hennes understreket opplevelsen av sexy kvinne – og fikk meg til å føle meg som en, også.

Jeg slikket og kysset på måfå. Men hun begynte snart å følge opp med underlivet. Gikk i bro, stønnet og skrevde seg nesten ut av setet. Hun kneppet opp jakken og dro opp genseren selv. Mens jeg slikket, brukte jeg den ene hånden til å kjærtegne puppene hennes. De var faste, ikke så veldig store, og utrolig myke mot hendene mine. Brystvortene var nokså små og stakk nesten ikke ut selv om de var stive.

Hun kom som en foss. Jeg la merke til at lårene begynte å skjelve, så gikk hun i bro og begynte hjelpeløst å gjøre samleiebevegelser med underlivet.

Elise så på meg med blanke, skjønne øyne da vi tok en sigarett etter at orgasmen hadde gitt sitt siste kjærtegn i kroppen hennes.

– Jeg vil gjøre det samme med deg, sa hun. Borte var den selvsikre tonen. Nå var hun kjæreste. Jeg hadde ikke noe i mot det. Inne i meg kjempet jeg i mot – men den varme, deilige feberen som kalles forelskelse var i ferd med å vokse frem.

Denne gangen var det min tur til å legge setet helt tilbake. Siden Mercedesen er svært romslig krøp hun over meg. Jeg hadde kledd meg naken – og håpet at hun likte det hun så. Jeg er fylt tretti, men trimmer og holder meg i form. Og som kvinne har jeg alltid hatt draget på menn. Jeg satset på at jeg var fin nok til å tenne også en av mitt eget kjønn.

Elise sugde brystvortene inn i munnen og brukte tungen på dem, samtidig som hun masserte brystene med hendene. Det var himmelsk deilig. Og da hun etter å ha kysset meg klissvåt over puppene, magen og innsiden av lårene stakk tungen inn og vippet skamleppene mine til side – var det min tur til å gå i bro.

Ettermiddagen ble lang. Vi elsket som gale. Mercedesen luktet av kåte jenter i flere dager. Neste gang vi møttes var det i Elises leilighet. Hun er single og har ikke barn. Selv har jeg to unger – og har nettopp gitt mannen min beskjed om at jeg vil skilles. Jeg skal nemlig flytte sammen med en yngre kvinne…