Partnerbytte

Ellen og jeg hadde i lengre tid gått og lekt med tanken om vi skulle svare på en annonse der et par ønsker å ha sex med et annet par. Tanken på et partnerbytte, for en kveld, tente oss begge. Vi hadde snakket om det mange ganger og fordi vi ble så tent av å prate om det, så ble det mye god sex ut av det også. En kveld vi satt sammen foran PC’en og leste annonser, kom vi over en annonse som vi likte. Det var et par som bodde rett i nærheten. De skrev bl.a at de hadde gjort det før og at de hadde opplevd det som positivt begge to. Vi skrev et svar og sendte det. Vi begynte umiddelbart å fantasere om alt som kunne komme ut av dette. Ellen ble skikkelig kåt. Hun innrømte at hun tente skikkelig på tanken om å ha sex med en annen enn meg. Så jeg fant ut at jeg måtte ”straffe” henne siden hun var en så uskikkelig jente. Jeg klasket henne på baken og så tok henne bakfra til hun var enig i (selvfølgelig etter endel press) at det var deilig å ha sex med meg og at jeg nok er verdens be
ste elsker.

Vi fikk svar to dager etter. Vi mailet fram og tilbake noen ganger. Og så ble vi enige om å treffes. I første omgang bare for å snakke sammen. Vi møttes på en restaurant. De het Inger og Pål. Inger var en utadvendt og sjarmerende jente. Pål var også pratsom og hyggelig. Det ble en meget hyggelig kveld. Vi pratet og lo. Og det ble også litt flørting, men bare med blikk og ord. På vegen hjem var det tydelig at både Ellen og jeg var godt fornøyd og gjerne ville treffe Inger og Pål igjen.

Ja, Ellen var så kåt på vegen hjem at hun stadig var borte og knadde litt på pikken min utenpå buksa mens vi satt i taxi’en. Men vi fant ut at vi fikk holde oss til vi kom hjem. Og da vi kom innenfor døra, vrengte hun av meg alt og ville ha pikk med det samme … og det fikk hun.

Inger og Pål sendte oss en invitasjon. Vi skulle komme på middag påfølgende lørdag. Og siden det snart var Halloween, så måtte vi kle oss ut. Selv om det ikke var mange dagene, så opplevde vi det som lenge å vente. Fredag hadde jeg en avtale på kvelden. Jeg kom imidlertid mye tidligere hjem enn forventet. Da jeg kom inn på soverommet lå Ellen naken i senga og koste med seg selv. Hun ble litt paff. Jeg lurte hva hun lå å fantaserte om. Først ville hun ikke svare. Hun prøvde å prate det bort. Da begynte jeg å binde fast hendene og beina hennes. Vi har nemlig alltid tau festet til alle fire hjørnene på senga – klare til bruk. Jeg gjentok spørsmålet mens jeg begynte å kile henne med en fjær. Hun lå nå spent ut i en X-formasjon og kunne ikke gjøre stort. Jeg kilte henne i ansiktet, under armene over puppene, oppover lårene og over det glattbarberte kjønnet hennes. Etterhvert innrømte hun at hun hadde tenkt på Pål og hvordan det ville bli å ha sex med han. Jeg lot henne forstå at
hun var en uskikkelig jente og at hun fortjente ”straff” igjen. Hun ba så tynt om ikke hun kunne få slippe og om jeg ikke heller kunne pule henne. For nå var hun så kåt og ville så gjerne kjenne pikken min inni seg. Jeg ga meg ikke så lett. Jeg ville vite om hun fortsatt lå og tenkte på pikken til Pål. Og hun forsikret meg om at hun bare tenkte på pikken min – og at pikken min er den største og beste hun vet om. Så begynte jeg å fingerpule henne. ”Kom og pul meg med den deilige pikken din, vær så snill”, ba hun om igjen. Jeg må innrømme at jeg lot meg sjarmere og begynte å kle av meg. Så la jeg meg ned mellom beina hennes og begynte å slikke henne rundt kjønnet hennes. ”Nei, jeg vil ha pikk …” kom det fra henne. ”Pul meg hardt”. Da ga jeg henne en skikkelig omgang med pikken min. Jeg ga meg ikke før hun begynte å klynke og jeg merket at orgasmen raste gjennom henne. Da fylte jeg henne opp og sa at jeg elsket henne. Og hun sa at hun elsket meg også og at jeg har den beste pikken i verden.

Så kom dagen. Vi kledde på oss kostymene. Ellen skulle være en skolejente med kort rødrutete foldeskjørt og høye vite strømper som nesten gikk opp til skjørtet. På overkroppen hadde hun bare en kortarmet skjorte. Men istedet for å kneppe knappene, så knøyt hun en knute rett under puppene. Det var ikke vanskelig å se at hun gikk uten BH. Så lagde hun to fine musefletter og ble skikkelig sexy … denne deilige blandingen av jentete uskyld og rå og utfordrende. Jeg sto og så på henne der hun sto forran speilet på badet og sminket seg. Hun så at jeg studerte henne. Hun tok på seg en streng mine og sa: ”Bare se, men ikke røre”. Og jeg ba så pent om jeg ikke kunne få ta litt på henne, kjenne litt på deilige puppene hennes, klemme litt på den faste rumpa eller kjenne litt forsiktig utenpå trusa hennes?
Men hun var ikke til å rokke. Da jeg prøvde meg forsiktig, fikk jeg meg et klask over fingrene med klar beskjed: ”Nei, ikke i dag – idag er det en annen som skal få kjenne på puppene mine, klemme på rumpa mi og bruke fingrene både utenpå og innafor trusa mi. Men jeg synes ikke synd på deg. Inger er en rålekker jente, og hun kommer nok til å la deg få kjenne på litt av hvert”

Siden det var litt kald ute, så tok hun på seg en pels ytterst. Jeg hadde valgt et draculakostyme. Sort bukse og sort skjorte. Ytterst hadde jeg en stor sort kappe med rødt silkefôr og høy krave.

Vi hadde ringt etter en taxi og da den kom, så gikk vi ut. Mange tanker surret rundt i hodet mitt. Hvordan ville dette bli? Hvordan ville jeg reagere på at en annen skulle ha sex med kona mi? Hvordan ville hun ta det? Og hva ville skje med forholdet vårt etterpå? Det virket i alle fall som om Ellen var klar for det som skulle skje. Taxien stoppet. Vi betalte og ringte på. Det var Inger som åpnet med Pål rett bak. Pål hjalp Ellen av med pelsen. Så gikk vi videre inn i stuen. Det var ild på peisen. På noen forskjellige steder stod det halloweengresskar og lyste. Bordet var dekket og alt var klart.

Vi fikk et glass vin hver mens hver og en fikk presentere kostymet sitt. Både Inger og Pål var utkledd som pirater. Inger hadde et skjørt som bestod av en mengde filleremser i mange farger. Hun hadde høye sorte støvletter og sorte stay-ups (hun dro filleremsene litt fra hverandre for å vise oss). Oventil hadde hun en blondeskjorte med dyp utringning og den var trekt ned utenfor skuldrene. Utenpå hadde hun en skinnvest med snøring. Eller kanskje jeg heller burde kalle det for et slags korsett for de presset puppene hennes opp og fram. Hun var virkelig lekker.

Pål hadde en vid stripete ballongnikkers og en stor sort silkeskjorte med vide ermer. Han hadde et bredt lærbelte på, sko med spenner og en lapp forran det ene øye (som han stadig måtte løfte litt på for å kunne få med seg viktige detaljer da jentene viste seg frem).

Vi satte oss til bordet. Det var pyntet til fest og jeg skulle sitte ved siden av Inger. Hun kom med forretten. Det var melon og skinke. Jeg måtte smile – melon og skinke – det var nok til ære for de kvinnlige former – pupper og rumpe – tenkte jeg. Jeg så på Inger der hun serverte Ellen og Pål. Jo, hun hadde fine former – relativt store pupper og en slank fin figur. Inger var i det muntre hjørnet. Hun lo ofte og mye. Jeg la merke til at Pål strøk henne forsiktig oppover på innsiden av låret da hun serverte han. Vi skålte for kvelden og begynte på maten mens praten stadig gled lettere og lettere. Ellen sa riktignok ikke så mye, men hun så ut til å ha det bra. Øynene hennes glitret. Og smilehullene var på plass. Hun var smellvakker i kveld.

Vi ble sittende å prate litt etter at vi hadde avsluttet forretten. Men Inger minnet oss på at vi hadde mye på programmet, så vi måtte videre. Jeg reiste meg, hang draculakappen min over stolryggen og hjalp til å bære ut på kjøkkenet. Ute på kjøkkenet var det en hånd som gled lett over rumpa mi. Det var Inger. Hun smilte og blunket til meg. Jeg tror jeg rødmet. Hun kom helt inntil meg, tok et godt tak i rumpa mi og hvisket: ”Jeg gleder meg til finne ut litt mere om deg”. Så bar hun et fat ut i stua. Jeg sto igjen og kjente at det ble trangt i buksa.

Hovedretten var lammelår – en av mine favoritter. Pål skar opp og delte ut. Da jeg holdt fram tallerkenen min, kjente jeg en hånd på låret mitt. Det var Inger. Den forsvant fort igjen. Men litt senere kom den igjen, litt lenger opp. Det ble ganske trangt i buksa mi igjen. Jeg tenkte at jeg kan jo ikke være noe dårligere, så jeg snek en hånd under bordet og la den forsiktig oppå låret til Inger. Inger løftet vinglasset og skålte. Ved gjevne mellomrom hadde Inger og jeg en hånd under bordet og strøk hverndre oppover låret. Etterhvert kom jeg såpass høyt oppover mellom filleremsene at jeg kjente at det ikke lenger var stay-ups, men myk glatt deilig hud. Og litt lenger opp, sannsynligvis en silketruse. Maten var kjempegod. Men jeg passet på å ikke spise meg stappmett. Sex på overfyllt mage kan være en nedtur.

”Unnskyld meg, jeg er straks tilbake”, sa Inger. Hun forsvant opp trappa til andre etg. Vi andre begynte å samle sammen tallerkner og bestikk og jeg bar det ut på kjøkkenet. Plutselig var Inger der. Hun lente seg mot meg bakfra og visket: ”Jeg måtte bare ta av meg trusa. Den var blitt så våt – jeg klarer nesten ikke å vente lenger, skjønner du”. Jeg kjente de myke puppene hennes mot ryggen min og en hånd som gled over rumpa mi. Hånda hennes fortsatte rundt hofta mi og inn i skrittet. Pikken min var blitt så stiv at jeg måtte ha den oppover. Inger kjente først litt på ballene mine, før hun lot hånda følge pikken min oppover. ”Hmmm … denne gleder jeg meg til å smake på”, visket hun inn i øret mitt. Så løftet hun filleremsene i skjørtet med den ene hånda og tok handa mi med sin andre og visket: ”Kjenn så våt og kåt du gjør meg”. Hun presset hånda mi mot kjønnet sitt. Jeg lot en finger gli inn mellom kjønnsleppene og inn i henne. Og hun var virkelig våt, … våt og klar. Hun stod h
elt stille med lukkede øyne. Jeg fingerpulte henne noen sekunder før jeg trakk fingern ut og puttet den i munnen min. Jeg slikket den ren mens vi så på hverandre. Inger smilte og blunket til meg før hun gikk inn i stuen igjen.

Under desserten la jeg merke til at Pål stadig hadde den høyre hånda si under bordet. Jeg var ikke i tvil om hvor den var. Han hadde nok gradvis testet ut om Ellen var klar for å bli tatt på og strøket på låret. Og det så ut til at han fikk lov til å gjøre det han ville. Ellen hadde fått en litt mere rødlig farge på kinnene. Om det var vinen eller den behandlingen hun fikk under duken, vet jeg ikke. Men hun begynte i alle fall å se ganske kåt ut da hun smilte til meg, hevet glasset og sa ”SKÅL”. Ut fra armbevegelsen til Pål, så tror jeg ikke det var lenge før han var helt framme ved målet, hvis han ikke allerede var der. Jeg vet ikke om Inger la merke til hva jeg så på, men i alle fall så kjente jeg hånden hennes på pikken min utenpå buksa. Jeg kjente også at hun presset benet sitt mot mitt. Jeg tok det som en innvitasjon til å fortsette flørten og la en hånd forsiktig på innsiden av låret hennes, høyt oppe. Hun presset benet sitt hardere mot mitt og gle litt fremover på stol
en. Jeg lot hånden min gli videre oppover til kjønnet hennes. Hun var om mulig enda mere plaskvåt nå. Kjønnsleppene var hovnet opp og klare for sex. Inger løftet vinglasset med sin høyre hånd og sa ”SKÅL”. Jeg løftet mitt glass med min venstre hånd samtidig som jeg presset en finger på høyre hånd inn i henne. Slik satt vi en liten stund mens jeg fingret henne litt.

Inger reiste seg. Hun gikk bort til stereoen og satte på dansemusikk. Så gikk hun ut på gulvet og begynte å danse. Vi andre satt bare og så på. Mens hun danset, begynte hun å åpne snøringa i skinnvesten. Da den var løs, kastet hun den avgårde. Så begynte hun å kneppe opp skjorta, en og en knapp til skjorta var åpen. Hun danset litt slik før hun tok skjorta helt av seg. Under hadde hun en fin hvit BH med blonder. Så kom hun bort til meg og tok meg i hånda og dro meg med ut på gulvet. Vi begynte å danse tett sammen. Det tok ikke lang tid før Pål og Ellen også begynte å danse. Jeg la merke til at Pål stadig hadde en eller begge hendene på rumpa til Ellen og at Ellen også brukte hendene sine på rumpa til Pål. Pål knadde også puppene til Ellen. Og da han begynte å å knyte opp knuten på skjorta, sto hun helt stille for å gjøre det lettere for han. Inger begynte å kneppe på skjorta mi og jeg lot henne dra den av meg. Jeg åpnet hempen i BH’en til Inger og hun kastet den avgårde. Vi d
anset tett inntil hverandre og jeg kjente at de myke, varme puppene til Inger ble klemt inn mot meg. Hun presset også kjønnet sitt mot låret mitt. Jeg tok et godt tak rundt den ene puppen til Inger. Hun struttet så godt hun kunne og gliste fra øre til øre mens hun lirket en hånd mellom oss og begynte å kna på pikken min.

Pål dro av seg skjorta. De danset også tett mot hverandre i bar overkropp. Ellen hadde bare skjørt og lange strømper på seg nå. Pål tok ikke lenger bare på rumpa til Ellen utenpå skjørtet, men lot stadig en hånd gli ned og innunder skjørtet.

Musikken stoppet og det ble helt stille. Vi stoppet å danse. Pål bøyde seg ned og tok den ene brystvorten til Ellen i munnen. Ellen stod helt stille med øynene lukket. Så åpnet hun øynene og så bort på meg. Hun smilte skjevt. Hun var slørete i blikket og tydelig kåt. Pål fortsatte å suge og slikke på puppen til Ellen mens han lot den ene hånda skli opp under skjørtet hennes. Slik holdt han på en stund før han bøyde seg ned og forsvant oppunder skørtet til Ellen. Han trakk ned trusa hennes og stakk hodet opp under skjørtet igjen. Hun flyttet på den en foten for å gi han bedre plass. Hun fortsatte bare å se på meg, men det var som hun så gjennom meg. Så lukket hun øynene igjen. Det var tydelig at hun likte det som skjedde.

Inger åpnet beltet mitt og kneppet opp buksa mi. Så dro hun både buksa og boxeren ned og pikken min spratt fram. Hun bøyde seg ned og tok den i munnen og begynte å suge og runke meg. Det var fantastisk godt. Jeg så på Ellen. Hun løftet opp skjørtet for å kunne se på Pål. Han hadde sugd seg fast i fitta hennes. Ellen så på meg, og så på Inger (som fortsatt sugde meg) og så tilbake på meg igjen. Deretter konsentrerte hun seg om Pål. Hun skøv han ned i sofaen og trakk av han ballongnikkers og boxer. Så satte hun seg oppå han og skled ned på pikken hans. Jeg kjente at det begynte å sprenge på i pikken og at en orgasme nærmet seg. Derfor stoppet jeg Inger. Mens jeg kom meg fri fra buksa og boxeren, slapp hun skørtet sitt ned på gulvet og sto naken forran meg i bare stay-ups og høye støvletter. ”Vær så snill å ta meg bakfra”, visket hun inn i øret mitt. Jeg skøv henne bort til spisestuebordet og stilte meg opp bak henne. Inger ventet utolmodig på at jeg skulle trenge inn i henne. H
un svaiet ryggen og struttet med rumpa. Det var en flott rumpe jeg hadde forran meg. Jeg lot hendene mine gli over rumpeballene hennes, rundt på fremsiden oppover magen og til puppene. Jeg fanget en pupp med hver hånd. Inger likte nok dette, men hun virket litt utolmodig etter å kjenne pikken min inni seg, så hun logret med rumpa. Hun tok en hånd mellom bena sine og fikk tak i pikken min. Hun styrte den mot fitteåpningen og presset seg bakover. Det var vått, varmt og deilig. Jeg skled sakte helt inn. Med høyre hånd fant jeg klitten og så begynte jeg å pule henne. Først i rolig tempo. Litt etter litt økte jeg tempoet. Jeg merket at hun begynte å puste tyngre. Det var nok dette hun hadde gått og ventet på i hele kveld. Jeg lukket øynene og begynte å ta henne skikkelig hardt. Jeg banket pikken min til bunns i fitta hennes. Så hørte jeg en velkjent lyd. Det var Ellen som begynte å klynke. Det er et sikkert tegn på at hun nærmer seg en orgasme. Dette tente meg enda mer og jeg kje
nte at pikken min ble knallhard. Så fikk Inger orgasme. Det var bare så vidt jeg rakk å registrere det før min egen orgasme eksploderte inni meg. Den raste gjennom kroppen min med en enorm intensitet. Flere dagers oppladning og spenning fikk sitt utøp i et ekstremt intenst og langt øyeblikk. Jeg presset pikken min helt til bunns, så lente jeg meg fremover og klemte meg inn mot ryggen til Inger. Ellen hadde sluttet å klynke, orgasmen hennes var også over. Pål hadde nok fyllt henne til randen.

Senere på kvelden tok vi taxi hjem igjen. Jeg lurte på om Ellen var fornøyd med kvelden. Hun svarte at hun var fornøyd og at det hadde vært en hyggelig kveld. Taxien stoppet og jeg betalte. Da jeg kom inn, hadde Ellen hengt av seg og gått inn i stua. Jeg hang av meg og kom etter. Jeg var ikke fornøyd med svaret. Jeg satte meg ned i sofaen ved siden av Ellen. Jeg så henne inn i øynene mens jeg sa at jeg aldri hadde sett henne så kåt som tidligere i kveld og at jeg trodde at hun hadde hatt en helt fantastisk kveld. ”Du nøt hvert øyeblikk, … hver eneste berøring fra Pål. Du var som en vulkan som eksploderte i en kjempeorgasme. Også sier du at det var hyggelig. Jeg tror er kjempefornøyd, at dette er det beste du har opplevd på lenge … eller tar jeg feil?”

Hun så på meg og smilte. ”Nei, du tar ikke feil, det var helt fantastisk. Jeg var kåt lenge før vi dro. Trusa mi var gjennomvåt da vi satte oss til bordet. Og da du var ute på kjøkkenet tok jeg hånda til Pål og strøk den oppover låret mitt, … helt opp til den gjennomvåte trusa. Jeg ville at han skulle kjenne hvor kåt jeg var. Og jeg dro trusa til side slik at han kunne komme skikkelig til og fingerpule meg. Det var fantastisk deilig. Flere gang i løpet av middagen hadde han en finger inne i meg. Og jeg følte meg sikkelig kåt og rampete da jeg skålte med deg, samtidig som jeg holdt trusa til siden mens Pål fingerpulte meg. Da Inger begynte å danse og strippe, konsentrerte Pål seg om klitten min. Det var så deilig … og jeg klarte ikke å holde orgasmen tilbake. Jeg måtte bite i servietten for å være stille. Jeg tror ikke at du merket det. Du var så opptatt av å se på Inger … og det skjønner jeg godt. Hun er utrolig sexy. Og så begynte vi å danse. Og det var en helt spesiell oppl
evelse å stå å se på at Inger sugde deg mens Pål først sugde puppen min og fingepulte meg , og så etterpå da han pulte meg med tunga si. Da ble jeg bare så kåt at jeg bare måtte ha pikk, … så da var det bare å legge han ned på sofaen og tre meg ned på pikken hans. Og så kom det en helt vanvittig orgasme. Og da jeg så bort på deg, så så jeg den deilige rumpa di som jobbet på høygir med å fylle opp Inger. Det var et flott syn. Du har en muskuløs og bred rygg … og en spenstig rumpe. Og jeg tror absolutt at Inger likte den behandlingen hun fikk av deg. Ja, Inger er ei flott jente. Jeg ble egentlig litt kåt av å se på henne. Hun har flotte pupper og fin rumpe … riktig lekker er hun. Egentlig kunne jeg tenkt meg å kose litt med henne. Slikke henne litt her og der. Og så til slutt ta henne hardt med en skikkelig strap-on … mens du og Pål bare fikk lov til å se på … ikke røre. Bare se på mens jentene deres puler hverandre og gir hverandre deilige orgasmer.”

Alt Ellen hadde sagt hadde gjort med skikkelig kåt igjen. Jeg strøk en hånd oppover innsiden av låret hennes. Ellen bare smilte lurt til meg. Da jeg kom helt opp, oppdaget jeg at hun gikk uten truse. Da jeg lurte på hvor den var blitt av, så svarte hun at den syntes hun Pål hadde fortjent som et minne. Han fikk den fordi han hadde gjort henne så våt og kåt … og for at han hadde vært så flink til å bruke pikken sin. ”Var han så fantastisk?” spurte jeg. ”Ja, … nemlig”, svarte Ellen litt ertende. ”Jeg skal vise deg hvem som kan bruke pikken sin jeg”, sa jeg og tok et godt tak rundt livet hennes og snudde henne rundt. Det var bare å løfte på skjørtet, så skinte den deilige rumpa hennes mot meg. Det var den andre veldreide rumpa jeg stod bak i dag. Jeg hentet litt fuktighet fra fitta og begynte å smøre inn rumpehullet hennes. ”Jeg tror fitta di har fått nok pikk for i kveld, men rumpehullet ditt trenger en skikkelig omgang. Du som er en slik kåt hore og som nyter å bli knullet og
pult hele tiden av alle og enhver, nå skal jeg vise deg at jeg kan bruke pikken min, jeg også. Og for at du ikke skal glemme at du er min lille skitne hore, så skal jeg ta deg så hardt og så lenge at du ikke kommer til å ville sitte på flere dager.” Jeg fikk av meg tøyet og siktet meg inn mot rumpehullet. Ellen stod helt stille og ventet mens hun ba tynt om at jeg måtte være forsiktig og at hun skulle gjøre hva jeg ba om, bare jeg var snill. Jeg måtte smile. Jeg elsker disse raske skiftene og disse rollespillene vi stadig har. Jeg presset pikken min forsiktig inn i rumpehullet hennes. ”Få fram puppene dine”, kommanderte jeg. Ellen vrengte av seg den kortermede skjorta. Jeg fanget en pupp i hver hånd. Jeg kløp litt ekstra i den puppen Pål hadde kost med og minte henne på at det er jeg som bestemmer hvem som skal kose med denne. Så begynte jeg å knulle henne mens jeg lekte med klitten hennes. Etterhvert økte jeg tempoet. Det var trangt og deilig rundt pikken min og puppen følt
es myk, varm og deilig i hånda. Jeg merket at Ellen begynte å puste tyngre. ”Du får ikke lov å få noen orgasme, din skitne hore”. Men jeg stoppet ikke. Jeg tok henne bare hardere og hardere. Jeg merket at Ellen begynte å nærme seg en orgasme. ”Greit, ditt ludder, nå kan du slippe de skitne følelsene dine løs”. Da begynte hun å bukte seg mens hun klynket høyt. Og samtidig gikk det for meg også. Jeg pumpet og pumpet før jeg la meg mot ryggen hennes og kysset henne forsiktig i nakken. Ellen snudde hodet og vi møttes i et hett kyss. Så så hun meg dypt inn i øynene og sa: ”Men du er likevel den aller beste elskeren i hele verden”.