Nattbussen med noe ekstra

Nattbusser er ufattelig kjedelig, spesielt når det ikke er en sjel untat den gamle bussjåføren. Jeg satte meg helt bakers og tittet ut i mørket. Veien fra Narvik flyplass og opp til Sortland kunne bli utrolig lang når man ikke en gang fikk sove. Jeg var glad jeg ikke skulle på møte før om to dager, så jeg kunne bruke morgendagen til å hente inn litt krefter til møtene. Jeg rotet ned i veska etter notisblokken da jeg kjente en avlang og kald stang nedi veska og dro opp min kjære vibrator. Jeg hadde jo helt glemt å ta den opp av veska da jeg var på hotell i Oslo forige helg, så den lå fortsatt opp i der. Mange tanker dukket opp og jeg tittet fremover for å se om han så etter meg, men han var fult og helt opptatt av å se på veien, så trakk opp skjørtet mitt slik at det rakk meg opp til hoftene og lot den gli forsiktig utenfor hipsteren min. Jeg kjente jeg ble litt småkåt av tanken på å sitte offentlig og tilfredsstille meg selv. Mens jeg lot den vibrere på det svakeste masserte jeg klitten utenfor undertøyet mens jeg lot en hånd gli under singletten og massere nipplen. Jeg kjente allerede at jeg ble litt våt. Jeg hadde ikke pult på nesten seks måneder siden singellivet ikke bød på så mye pikk, men takket være vibratoren fikk jeg orgasmer selv uten mannlig hjelp.

Bussen stoppet, og jeg tittet fremover, så så jeg en høy mørk gutt, kanskje på samme alder som meg, 23 år, stige inn. Han betalte og satte seg midt i bussen, så jeg kunne trygt fortsette der jeg var, men ikke akkurat like høylytt. Jeg skjøv undertøyet til siden og lot den forsiktig gli inn i meg, og et lavt stønn kom ukontrollert ut av meg, men heldigvis var det ingen som hørte meg. Jeg lot den gli ut og inn av den nå mer våte fitta mi og jeg skalv litt hver gang den traff helt inn i meg. Det var så godt. Den spenningen av å kanskje bli sett og den følelsen av vibratoren inni meg. Gutten snudde seg mot meg, og jeg rakk ikke skjule den tunge pusten min og jeg kunne se på han at han skjønte hva jeg drev med. Han reiste seg og jeg trodde at løpet var kjørt, men han satte seg bare ned ved siden av meg uten å si et ord, så lot han hånda gli oppover låret mitt. En blanding av forvirrelse og ekstase, satt jeg der mens han befølte mine brune bein helt fra knærne og nesten opp til fitta. Jeg takket gudene på at jeg barberte meg før jeg dro. Var nøye med det ellers også, men noen dager var travlere en andre.

Jeg skvatt litt da han røsket av meg hipsteren mens han lot en finger massere klitten. Jeg kjente kroppen sitret i ekstase og jeg klarte ikke holde det inne lengre. Jeg stønnet mens han lot to fingre gli inn i meg mens han masserte klitten med den andre hånda. Det var så deilig og endelig kjenne en annens hånd der nede mens jeg lente meg tilbake og nøt følelsen av å bli fingret. Hodet hans sank ned mellom beina mine og jeg kjente den varme pusten hans mot den blottlagte fitta mi og jeg pustet ut da tunga hans endelig streifa klitten. Han lot den leke litt mens fingrene fremdeles var inni meg. Han lot de gli sakte inn og ut mens han masserte klitten. Jeg strøk han gjennom håret mens jeg stønnet høyere. Han reiste seg opp igjen og leppene hans møtte mine og tunga hans begynte å leke med min, mens han satt der og fingret meg sakte. Vi pustet itakt. Jeg fordi jeg var så opphisset av måten han fingra på, og han fordi å få fingrene i en fitte er jo en deilig følelse. Jeg la hånda hans på låret hans mens kyssene ble mer intense og når jeg lot hånda treffe kulen i buksa hans kjente jeg den var hard som stein. Jeg ville bare rive av han buksene og suge i meg pikken hans, men med beherskelse knepte jeg forsiktig opp buksa hans og fisket den ut av hullet i boxeren hans. Jeg tok forsiktig rundt lemmet mens jeg lot hånda gå forsiktig opp og ned staken hans. Hver gang jeg dro hånda nedover kjente jeg fingrene hans lengre inn i meg, og der satt vi mens vi lekte med hverandre i en buss.

Han trakk ut fingrene sine og jeg kunne se de var klissvåte av fittesafta mi og pikken hans sto opp etter savnet av fitte. Jeg bøyde meg ned og lot tunga såvidt treffe tuppen før jeg puttet litt etter litt av den i munnen. Jeg kjente på den våte fitta mi og den rant mer bare jeg kom nær den. Den var så følsom. En finger gled over klitten mens jeg puttet hele pikken hans i munnen så jeg kjente de glatte ballene hans mot haka mi. Jeg runka han litt fortere og kjente den pulserte. Den var så enormt stor. Hånda gikk saktere og jeg så på hele han at han var like ved å komme. Jeg saknet farten da han stønnet, så puttet jeg hele i munnen igjen. Han gispet etter luft der han satt med hele pikken nedi halsen min, men jeg så han nøt det. Hånda hans strøk meg gjennom håret og jeg kjente et fast tak i hodet mens han presset meg lengre inn mot pikken. Han var sprengkåt og jeg kjente på hele han at han var nær på å sprute, så jeg runket han mens jeg slikket rundt på tuppen av pikken hans, og med et stønn sprutet han alt han maktet i munn på meg. Han spruta så mye at det rant litt ut av munnvikene mine, men mesteparten klarte jeg å svelge i meg. Han satt der og pustet ut, men han var langt ifra ferdig.

Han presset meg ned på setene og fingrene hans var inni meg igjen, men denne gangen fortere. Han var klar til å gi meg orgasme, men det skulle ikke mye til, for tunga hans gikk som en duracell på klitten og fingrene hans fikk meg til å renne så mye at bussetet ble fuktig under meg. Han spurte om jeg hadde squirtet før, men jeg svarte med å nikke på hodet, for jeg hadde aldri opplevd noen å være så flink med meg, og jeg måtte til og med fake enkelte ganger under sexen, men denne fyren fikk meg til å komme raskere en jeg kunne blunke. Fingrene hannes var søkkvåte og jeg kjente de gled lettere inn i meg. Han lot de pule meg av all kraft og jeg hele kroppen ristet. Det bygde seg opp inn i meg. Jeg bet tak i genseren min for å ikke stønne for høyt, og idet jeg jeg biter tak, kjenner jeg orgasmen jage fra hele kroppen og ned til fitta. En stråle av fittesaft treffer annsiktet hans og jeg stønner som en utrent maratonløper mens fingrene hans fremdeles puler meg i et hastende tempo. Han lar tunga suge på klitten mens han fortsetter. Jeg presser hodet hans mot fitta mi mens hele kroppen skjelver. Jeg klarte ikke ligge i ro der han pulte meg inn i en andre orgasme bare med fingrene. Jeg rykker til og skyter med hele underlivet opp mot annsiktet hans idet jeg kommer og stønner enda høyere med genseren i munn. Det var ubeskrivelig. Jeg lå der mens jeg så pikken hans vokse igjen.

Han tok rundt meg og satte meg oppe på fanget sitt mens han sakte førte pikken inn i meg. Jeg lente meg mot skuldra hans mens jeg kysset han opp mot øret. “pul meg sanseløst. jeg vil kjenne deg helt inn i deg.” stønnet jeg inn i øret hans og jeg kjente den reiste seg enda mer inni meg. Jeg kjente han kjørte den inn i meg og hver gang han bunnet meg stønnet jeg ut av vellyst. Jeg bevegde meg mot pikken hans hver gang den støtte inn i meg mens han sugde på nipplene mine. Jeg var nærmere en intens orgasme for hver gang han bunnet meg. Han la meg ned på setene mens han fremdeles var inni meg og han peiset på hardere og hardere. Vi stønnet ut begge to. Jeg kjente han kom inn i meg og jeg sank ned på han mens vi pustet ut begge to. Han kysset meg lenge før jeg satte meg ned ved siden av han og dro ned skjørtet. Vi hadde hatt sex i en drøy time uten at sjåføren hadde hørt eller sett oss.

Han spurte meg hvor jeg skulle av, og det visste seg at han bodde nesten i nærheten av hotellet jeg skulle bo, men han hadde besøkt en kompis en ukes tid. Etter en time med snakking gikk vi av bussen, og han sa at gjerne kunne komme opp til hotellrommet mitt i morgen kveld. Og jeg måtte si at det var veldig fristende etter den hete sexen i bussen, så vi avtaltes å møtes for en drink i baren klokka åtte i morgen. Jeg ruslet opp på rommet og tok meg en lang varm dusj og vasket meg. Bare tanken på hvordan han pulte meg fikk meg til å bli våt igjen. Jeg surret meg inn i morgenkåpen som lå på sengen når jeg kom og skrudde på tv-en, men det var ikke mye spennende å se, så jeg tok frem “kamasutra” som jeg fikk av en venninne til bursdagen min. Det var så mye jeg ville prøve, men jeg var antagelig ikke myk nok til halvparten av stillingene, men noen av dem kunne jeg nok bare bruke vibratoren. Jeg fisket den frem og lot den gli mot fitta mi mens jeg tenkte i detalj på hvordan den store pikken hans pulte meg. Jeg gle den inn og kjente den vibrere mot veggene og jeg ble våtere og våtere etter hvor lengre jeg gled den inn og ut. Hver gang jeg trakk den ut kjente jeg saftene randt litt nedover mot rumpa mens jeg forsiktig masserte nipplene. Det var en veldig erogen sone for meg, for bare noen sugde eller bet i dem, så tente jeg på alle plugger og jeg randt som en foss, og da var det ingen vei tilbake. Jeg skalv der jeg lå og kjente orgasmen bygde seg enormt opp i kroppen og fitta var søkkvåt. Mens en finger masserte klitten, pulte jeg meg selv alt jeg maktet med vibratoren og jeg var så nær på å komme. Det var nesten så jeg ikke klarte å vente til i morgen kveld med å få pikk igjen. Jeg stønnet og pustet mens hele kroppen rykket som spasmer og kjente hvor deilig det var å endelig kunne hyle og stønne så mye jeg ville, og jeg takket gudene for at det var lydtette vegger, for jeg kom som en tornado og stønnene ble til nermest skriking. Kroppen skalv mens fitta bare rant og rant. Jeg klarte ikke ligge rolig, og hele kroppen spente seg idet orgasmen kom. Jeg lå der helt uten bevegelser mens jeg prøvde å få igjen pusten. Det var lenge siden jeg hadde fått en så kraftig orgasme.

Jeg lå der i noen minutter før jeg sovnet. Dagen etter lå jeg lenge og bare nøt stillheten rundt meg en times tid før jeg sto opp og kledde på meg før jeg ruslet rundt i den lille gågata. Jeg spiste italiensk pizza og tok et glass vin på en koselig liten resturant i byen før jeg gikk til innkjøp av kveldens antrekk. Jeg gikk innom en liten butikk hvor jeg fant en veldig kort sort kjole som satt tett til kroppen og noen glitrende sko som matchet til antrekket. Jeg betalte og gikk opp til hotellet og skiftet. Jeg fant frem den nye parfymen min. “touched by love” av en ukjent utgiver med et veldig rart navn, men den luktet så godt. Jeg tok et par dråper av den og gned litt på halsen og mellom puppene før jeg gikk ned til hotellbaren. Jeg hadde en time på meg. Etter noen drinker og snacks, så jeg han gående mot inngangen, men jeg snudde meg ikke, for å se om han kjente meg igjen. Jeg kjente noen hender legge seg rundt halsen min. “Hei din søting” sa han lavt og kysset meg på halsen før han satte seg ned ved siden av meg. Han hadde på seg olabukser og en mørk skjorte og luktet fantastisk. “la meg gjette. LaCoste?”. “Du er jaggu god på parfymer.” sa han og lo. De kritthvite tennene hans lyste opp da han smilte. Jeg jobbet jo tross alt i parfymeri da jeg var lærling på salgsskolen, så jeg begynte å lære merker etter lukt.

Vi tok noen drinker mens vi snakket ivei og jeg kjente etter den tredje flaska at det svimlet litt for meg. Jeg så han var slørete i blikket, men ikke full. Vi gikk ut og tok en røyk. Han tok rundt meg og holdte meg inntil seg. “det eneste jeg vil, er å kjenne den harde pikken min i den deilig trange fitta di igjen. Det første jeg gjorde var å runke etter deilige tanker om deg” sa han lavt inn i øret mitt. Jeg kjente jeg ble helt gele i kroppen av den kinky snakkinga hans. “jeg klarte ikke styre meg, du var så herlig der du satt og ridde pikken min mens jeg kjente fittesafta di randt nedover pikken min. Jeg hadde så lyst til å få deg til å skrike alt du kunne der og da.” fortsatte han mens jeg kjente en hånd opp mot fitta mi, og jeg kunne kjenne den randt like mye som da vi pulte. Han strøk meg frem og tilbake mellom beina mine mens han lot en finger gli inn. “jeg vil bare tre inn i deg her og nå baby. Jeg klarer snart ikke styre meg.” sa han før han ga meg et langt kyss. “jeg klarer knapt å stå. jeg er så kåt på deg.” sa jeg lavt. Uten mere snakk gikk vi opp på hotellrommet. Vi rev av hverandre klærne mens vi klina på vei mot senga. Han la seg oppe på meg og tredde inn i meg og jeg kunne høre surklinga fra den våte fitta mi da han bunna meg helt. Jeg savnet dette så jævlig. Jeg boret neglene i rumpa hans og presset han til meg. Han pulte meg så hardt at senga dunket inntil veggen hver gang han bunna meg. Jeg pustet tyngre og kjente den store staken hans bore seg inn i meg gang på gang mens vi begge stønnet ut i nytelse mens vi nøt hverandre. Jeg kjente pulseringa i fitta da han nesten kom og han pulte meg hardere før vi kom sammen i en eksploderende orgasme. Vi lå der og pustet ut mens vi bare kysset hverandre. Jeg smilte til han og la meg i armkroken hans mens han holdte rundt meg.

Jeg var sikker på at denne helgen ville bli helt spesiell.