Motorsykkelen

Jeg er en gutt på 21 år som nettopp har fått meg en ny motorsykkel. I forrige uke tok jeg en rundtur i nabolaget med en jente fra strøket på baksetet. Hun likte sykkelen, men følte seg visst litt utrygg. Det gjorde jeg faktisk også, for plutselig flyttet jenta hendene sine bort fra hoftene mine og frem på magen. De søkte seg under T-skjorten og følte på min lett hårete mage.

Jeg stoppet sykkelen og sa at jeg også måtte få lov til å kjenne på henne. Jeg befølte og knadde brystene hennes en stund. Så kom jeg på at leiligheten hjemme var tom. Vi kom oss dit i en fart og fant fort ut hva vi begge ville.

Først tok jeg av henne på overkroppen. Hun hadde middels store bryster, men for en kvalitet det var på dem. De var myke og samtidig faste og fine. Jeg knadde og lekte og slikket på brystene hennes.

Men nå ville hun finne ut hva jeg hadde av edelt jern i buksa. Hun åpnet den selv og dro den ned. Ut sprang stolpen min. Hun så på meg med et smil, og så begynte hun å utforske og leke med den. Hun kjente på pungen min.

Vi la oss i en 69′er på gulvet og suget og slikket hverandre. Jeg stakk et par fingre inn i henne. Du, så våt hun var! Nå var jeg så kåt at jeg holdt på å tørne. Med ett sa det pang, og jeg fyrte løs spruten i munnen hennes. Det var det som skulle til for henne også. Hun ristet i kroppen idet det gikk for henne. Hun knep sammen fitta rundt fingrene mine.

Etter dette gikk vi ut på badet og vasket oss. Men stangen min ville ikke legge seg. Da vi spaserte inn i stuen, vippet den frem og tilbake. Dette ble i høyeste grad lagt merke til av jenta.

Hun bad meg sette meg på bordet. Så la hun seg på kne og begynte å slikke og runke og suge meg av hjertens lyst.

Etter hvert ble jeg så kåt at kuken stod og dirret. Hun sa hun ble helt rar av å se på det store, blålilla hodet på pikken min. Vi gikk inn på rommet mitt igjen.

Der gav vi oss god tid for å hisse oss ekstra opp. Jeg fingerpulte og slikket henne lenge. Hun pustet som en dampmaskin, og plutselig gikk det for henne.

Så var det min tur å få behandling igjen. Hun lå med hodet på magen min og lekte og sugde kuken min. Jeg holdt nesten på å sende spruten i ansiktet på henne, men kom heldigvis på bedre tanker.

Hun la seg på ryggen med lett spredte ben, og jeg hev meg over henne. Jeg var vill av brunst. Jeg rente pikken i henne. Den gikk rett til bunns med en gang. Jeg merket fort at jeg ikke kunne holde meg særlig lenge, så jeg satte like godt i gang med et vanvittig tempo.

Det knaket hardt i senga mens jeg pumpet som en gal med ståkuken min i henne. Med et langt aaaah sendte jeg sprut etter sprut i henne.

Etter dette fortalte hun at det var en ting hun hadde mye mer sans for enn motorsykkelen min. Det er en helt annen form for «jern». Så det er fare for at hun skal få seg nye runder med jernet mitt senere.