Klassevenninnen

Vi gikk i samme klasse på helselinja. Vi var en gruppe på fem, vi to jentene og tre andre gutter. Men etter det første halvåret hadde jeg merket en kjemi over oss. Jeg kjente blikket ditt gransket meg og så fort du snudde deg lente jeg blikket over deg. De sexy formene dine og rumpa di. Og jeg skal ærlig innrømme at jeg lot blikket gli over brystene dine. Og det var helt klart at du hadde latt BH-en ligge hjemme denne dagen. Hun snudde seg mot meg og jeg tittet raskt frem mot tavla. Hun begynte å knise og den søte latteren din ga lyd i hele det lille klasserommet. “Ania og Jenn. Nå må dere være stille og følge med.” sa læreren strengt og fortsatte å prate, men det fikk oss ikke til å slutte, så vi ble strengt bedt om å gå ut av klasserommet. Jeg gikk inn på toalettet og tittet meg i speilet. Litt ujevnheter i håret og litt utgnidd sminke hadde gitt tegn fra trøttheten fra morgenen. Jeg gredde håret med fingrene før jeg satte det opp i en stram hestehale og la på nytt lag med mascara og lipgloss og gikk ut til Jenn og satte meg ved siden av henne. Hun smilte til meg og jeg kjente at jeg ble varm. Og jeg veddet på at jeg var rød som en hummer selv gjennom foundationen. Hun la hånda på låret mitt og kjente at den gled nermere og nermere mellom beina mine. Det var for seint. Jeg kjente at jeg bletent da hun fortsatte å stryke meg. Hun lente seg mot meg og kyssa meg først forsiktig, så med tunga. Hun lot hånda gli lengre inn men akkurat nå brydde jeg meg ikke. Jeg var mer opptatt av hvor fantastisk deilig lepper hun hadde og hvor god hun var til å kysse. Jeg merket at hånda gled mot mellom beina mine.

Hun trakk seg tilbake og reiste seg opp. “kom” sa hun kort og tok hånda mi. Jeg fulgte med henne inn på toalettet og hun låste døra. Hun presset hånda si mellom beina mine og beit meg forsiktig i underleppa. “jeg har alltid hatt lyst til å prøve deg. Du aner virkelig ikke selv hvor sexy du er.” sa hun og snek hånda si ned under buksa mi og under boxeren min. Jeg veddet på at jeg var som en flom der nede for rett som det er så var jeg kåt og klar for å bli tatt. Hun tok av meg buksa og boxeren gled hun ned til anklene mine og ba meg sette meg på benken ved vasken. Jeg satte meg opp og hun bøyde seg ned mot fitta mi og spredde beina mine. Hun lot en finger gli forsiktig over og beføle klitten min. Så førte hun den ene fingeren inn i meg og jeg ga fra meg et stønn. så gled hun den andre fingeren inn og lot de gli ut og inn noen ganger mens jeg randt av safter.

Jeg var som en åpen foss og ingenting kunne stanse den nå. Hun lot tunga si gli over klitten og pusten min ble tyngre. jeg grep tak i kantene på vasken og lente meg inntil veggen da pusten ble tyngre og kortere. Jeg tok av meg singletten og strøk meg selv over brystene da hun lot tunga rotere rund mens fingrene fortsatte å gli ut og inn i meg. Hun slikket opp absolutt alle mine safter og lot tunga leke med klitten min.

Jeg stønnet mens jeg fortsatte å gripe etter kantene på vasken og jeg kjente en ilning av glede og det kilte i hele kroppen da jeg stønnet ut, og jeg stønnet høyere denne gangen. Alle følelsene mine strømmet ut av meg og jeg lente meg utslitt til veggen og Jenn reiste seg opp. Hun tørket seg litt rundt munnen og smilte til meg. “Du var helt fantastisk Ania.” sa hun. Jeg kledde på meg og tok på meg singletten.

“vi må virkelig bli utvist av timen flere ganger.” sa Jenn. “helt klar.” svarte Ania og blunket til henne.