Joggeturen

Jeg var ute og jogget i det pene været, og jeg elsket å holde meg i form, så joggetur var perfekt. Vi hadde en perfekt turløype som ble hyppig brukt av meg og naboene, så jeg bestemte meg for å ta med den nye naboen, Andreas ut på en liten joggetur. Han hadde brune øyne og brunt hår, og kondisen hans var til å måpe av. Han hadde vert her en gang før, så han kjente litt til løypa. “Førstemann til dammen” sa han og satte avgårde. Ikke søren om jeg skulle tape mot han, så jeg satte opp farten selv, men jeg så ikke rota som stakk opp, så jeg satte foten i den og trynet så lang som jeg var. Jeg så Andreas forsvant innover, men da jeg skulle reise meg opp, gjorde det så vondt i ankelen at jeg ikke klarte å jogge videre, så jeg bestemte meg for å sitte her til smerten dempet seg litt. Jeg satt der i tyve minutter, men ingen Andreas å se. Hadde han ikke lagt merke til at jeg ikke kom eller trodde han at jeg var så treg? Jeg lo av meg selv her jeg satt, helt alene, sinna som en tyrker på den teite rota som absolutt hun skulle snuble i da hun skulle imponere den nye naboen.

“Stine?”. Jeg hørte en mørk stemme lengre borti krattet og Andreas kom til syne. Han løp mot meg da han så jeg satt der og lo. Jeg fortalte min teite historie og vi begge brøt ut i latter. Da han skulle prøve å dra meg opp, snublet han og falt over meg. Typpisk. En kjekk mann landet oppe på meg, og jeg kunne ikke flytte på meg fra før av. Men istedet for å reise seg opp, smilte han og kysset meg lett på munnen. Jeg ble helt sjokkert. Ingen hadde noen sinne prøvd å drepe meg med muskler, så for å kysse meg. Men jeg ble helt betatt. Istedet for å reise oss opp, lå vi der og kysset midt i skogen, men ingen kunne forstyrre oss her. Jeg kjente den store kulen hans mot underlivet mitt, for jeg hadde ikke på meg annet en treningstights, så det skulle ikke mye til for å merke den.

Jeg kjente meg litt yr der jeg lå, mens tunga hans lekte med min mens jeg holdt et fast grep om den stramme rumpa hans. Han pustet litt fortere da jeg presset han mot meg, og han skjønte hva jeg ville. Han lettet litt på kroppen og dro av meg tightsen ned på knærne og til en overraskelse så han at jeg ikke hadde undertøy på, så den barberte glatte fitta mi kom til syne. Jeg dro av han buksa og boxeren ned på knærne hans og jeg kunne se han var hard som stein. Han la seg på ryggen og jeg lot hånda runke hans mens vi fortsatte å kline. Han stønnet fortere og uten å røre min egen fitte, rant den enda mer. Jeg grep tak om ballene hans mes jeg lot den andre hånda runke han. Blikket hans var av ren kåthet og han dyttet meg ned på ryggen og la seg oppe på meg. Han fylte meg opp med den store pikken sin der han lå oppe på meg og stønnet som et udyr. Han var så deilig. Jeg holdte rundt han mens han peiset på og gled pikken inn gang på gang. Jeg kunne kjenne den sprengeferdige pikken hans inni meg og jeg stønnet ut hver gang han traff punktene mine.

Han reiste seg og satte seg på knærne og jeg satte meg på fanget hans. Jeg ridde han mens han masserte klitten min. Jeg lente meg mot han og han kysset meg nedover nakken. Pikken hans var inni meg lenge før jeg begynte å ri han igjen og jeg var nær på å komme. Jeg merket pikken hans pulsere og han var på vei til å komme selv. Rett før han kom, reiste jeg meg og tok pikken hans i munn og sugde han mens jeg lot den ene hånda mi runke han. Han brølet ut i et orgasmisk stønn og jeg kjente smaken av fittesaft og sperm spredde seg i munnen min. Noe av det randt nedover halsen min, men jeg tørket det opp. Jeg svelget hver dråpe jeg hadde i munn og smilte til han. Han smilte tilbake og vi kledde på oss igjen. Han tok rundt meg og kysset meg lenge. Han spurte om jeg ville komme hjem til han senere på middag, og jeg ville gjerne det, så jeg sa jeg kom i fem tiden.

Jeg gikk hjemover siden ankelen min fortsatt var vond. Jeg gikk i dusjen og tok på meg den fineste kjolen jeg hadde og sminket meg før jeg gikk bort til han. Da jeg åpnet døra sto han der i dress foran meg. Han visste meg inn i stua og jeg satte meg ned mens han disket opp med biff og føltepoteter med rosèvin til. Vi snakket om jobb og familie og hva vi likte å gjøre i fritiden. Han virket som en ordentlig mannfolk som også var litt at villdyr i senga. Han var sexy og han var flink med mat. Det kunne jo ikke bli bedre. Etter som vinflaska ble tom, gikk praten og vi satt nærmere og nærmere hverandre etter som tiden gikk, og til slutt satt vi der med øynene for hverandre og vi kysset intenst mens hendene våre gikk over alt på hverandre. Hånden hans gikk oppover låret mitt og under kjolen. Jeg kjente hånda hans nesten streifet fitta mi, og jeg la hånda på den voksende kulen hans. Jeg kneppet opp buksesmekken hans og stakk hånda innunder buksa og masserte pikken hans utenfor boxeren. Han lot fingrene stryke meg utenfor undertøyet og han lekte litt med klitten utenfor tangaen. Kyssene ble mer intense og tunga hans lekte febrilsk med min. Jeg tok pikken ut av buksesmekken og koste litt med den mens jeg runket den forsiktig og jeg kunne høre han stønnet mellom kyssene. “du er bare så fantastisk” sa han og så meg rett i øynene. Han kysset meg igjen og vi sa ikke et ord, men bare nøt hverandre. Han reiste seg og tok av seg buksa mens boxeren var nede på knærne hans og han dro opp kjolen min. Han la meg på bordet og jeg kunne igjen kjenne han inne i meg, men denne gangen hardere. Han småkløp meg i nipplene mens han kyssa meg. Pikken hans var så deilig. Jeg nøt hvert støt og jeg stønnet mens han bunnet meg gang på gang. Han beit meg forsiktig i leppa og det var nok til å kjenne fittesaften renne ned mot rumpa mi. Han lot den andre hånda leke med klitten min mens han pulte meg hardere og hardere. Jeg klarte ikke stønne lavt lengre og jeg holdte han hardt på rumpa. Vi stønnet høyere begge to og jeg kjente den varme sæden hans inni meg og vi lå der begge to helt stille mens vi prøvde å få tilbake pusten. Vi gikk sammen i dusjen og sto og bare nøt hverandre. Han kysset meg lenge og smilte til meg. Ingenting kunne få meg lykkeligere nå.

Vi tørket hverandre og tok på hver vår morgenkåpe og satte oss og spiste dessert. Selv om jeg må si sexen var dessert nok for meg.