Jobb uhellet

Jeg hadde nettop kommet hjem fra jobb. Arbeidsdagen hadde vert lang med mange utfordringer. Kunder med utfordrene utrigninger og spretne rumper, det eneste jeg tenkte på var bare og få meg et runk etterfulgt av sengen. Neste dag var det tilbake på jobb samme dritet igjen hjelpe kunder med og finne hva de skal ha. Så kom det en kunde inn Trude var navnet hennes, jeg husket det fra dagen før iogmed hun hadde vert inne og kjøpt en vaskemaskin hos meg. ”husker du meg” sa hun, det var jo en selvfølge at jeg husket henne med stor utrigning og spretrumpe ” ja såklart gjør jeg det” svarte jeg higst tilbake. ”jeg har problemer med vaskemaskinen min, den vil ikke starte, kan du hjelpe meg?” spørsmålet kom som en drøm, ville hun at jeg skulle komme hjem og se på den for henne?

Jeg sto lenge og snakket med henne mens jeg gikk igjenom det som kunne verre galle med maskinen hennes, men hun hadde prøvd alt. I det jeg skulle si at hun måtte komme inn igjen med maskinen så hun kunne få en ny spurte hun om når jeg var ferdig på jobb, jeg svarte selvfølgelig Trude og sa klokken tre ”kan ikke du komme hjem og se på maskinen min da?” spurte hun fort. ”eeeh jo ja det er mulig sa jeg” mens jeg fikk adressen hennes sa jeg at dette er noe jeg ikke vanligvis gjør men siden hun ikke fikk det til skulle jeg se hva jeg klarte. timene gikk og klokken nærmet seg 3. jeg hoppet i bilen og kjørte til Trudes adresse som var et stort hus oppe på åsiden.

Da jeg ringte på kom hun ut i morgenkåpen, enda klokken bare var halv fire ”jeg glemte du skulle komme” sa hun med et knis. Hun ba meg inn og spurte om jeg var intressert i en kopp kaffe, neida det går fint svarte jeg.

Jeg kom inn på vaskerommet og så på maskinen og fant fort ut hva feilen var, sånn Trude da var maskinen din klar. hun hadde nemelig glemt og sitte i kontakten, jeg sa ingenting om det. ”har du noe skitent tøy så kan vi prøve om den tar inn vann sa jeg i håp om og kanskje få se noe undertøy.

Hun kom inn til meg med en blonde string denne sa hun resten av skittent tøyet har jeg vert hos min mor med, jeg tokk imot stringen hennes som var litt fuktig og kastet den inn, bare det? Spurte jeg og reiste meg opp hun sto der med morgenkåppen åpen og jeg kunne skimte det nybarberte kjønnet hennes imellom glippen. Jeg skjente blodet strømmte til kuken hun så på meg med lekende blikk og sa morgenkåpen min kunne trenge en vask, jeg kunne ikke annet en og gappe når hun lott den gli nedover skuldrene.

De stramme brystene hennes kom tilsyne etterfult av den våte fitten som glinset i vaskeromms lysset, jeg kunne ikke annet en og lenne meg mot henne og kysse, hun kysset tilbake. Hånden hennes gled ned mot kuken min og startet og leke med den. Jeg svarte raskt med og ta et grep om brystene hennes, like fort som jeg hadde gjort det dyttet hun meg vekk som om jeg ikke fikk lov. Kjente rompen sto bar mot vaskemaskinen og hun gikk ned på knær. Trude åpnet munnen og lott kuken gli inn i munnen hennes, tennene hennes glir over skafftet menns hun lekker vildt med tungen på det harde kukhodet. Fitten hennes dryper når jeg tar tak i henne å setter hun oppå vaskemaskinen jeg bøyer meg ned for og leke med klitorisen hennes det smaker som en sommerkveld i juli, med hvitvin og reker. ”ta meg nå” sa Trude fast og bestemt ”før jeg kommer” jeg reiste meg straks opp og lott kuken gli inn i den varme fitten, veggene strammet seg fort om kuken mens jeg gikk sakte inn Trude la inn et stønn og sa”nå må du knulle fort” kuken gikk fort in og ut men hun stønnet mer og mer.

Etter en liten stund kom hun å sprutet på arbeidsklærene mine like fort jeg så dette kunne jeg ikke la vær og lot spærmen min gå inn i henne. Nå må vi vaske dine klær også sa hun og hjalp meg av med det. ”legg deg i sengen min, du kommer ikke unna” sa hun og natten gikk til mer elsklov og spruting av min vakre forloved!