Høstfantasier

Det regnet noe sinnsyk og det var jævlig kaldt og mørkt. En typisk norsk høstkveld da noen koser seg på sofaen med en rykende varm kakao, mens andre, mer deprimerte sjeler, vurderer en kule i huet. Selv var jeg nærmere forslag to. Jeg sto alene i drittværet, med en tung sekk på ryggen. Jeg var på vei til den slitne lille hybelen jeg hadde leid for året. Jeg var ikke helt fornøyd med mitt nye hjem, men det lå sentralt i sentrum av Oslo.

Jeg var ikke i sentrum nå….. Jeg sto litt for å kjenne den siste lille rest av kroppsvarmen min forsvinne, før jeg kunne godta at jeg faktisk ikke hadde en anelse hvor i helvette jeg befant meg. Akkurat nå virket den lille hybelen ganske så forlokkende. Jeg var ikke akkurat så kjent i Oslo, men å gå seg vill her, var virkelig et nederlag. Jeg kunne kjenne den blå underleppa mi vibrere og at det brant bak øynene, men nektet å bryte sammen. Jeg var en sterk og selvstendig ung kvinne som kunne ta vare på meg selv. Jeg dro det våte håret vekk fra ansiktet og tok et dypt åndedrag så den kalde luften svei i lungene. Regnet øste ned og jeg kunne nesten ikke se noe foran meg, men med fornyet mot ville jeg kjempe meg videre.

Som en våt, uformelig sekk traff jeg bakken. Jeg hadde klart å snuble i fortauskanten og lå nå drapert elegant utover veien. Handflatene var skrubbet opp og jeg hadde bitt meg selv i leppa. All kampvilje var forduftet og jeg liknet en mørk, skjelvende fartsdump der jeg lå. Smerten fra fallet og kulden var begynte å gå over i hverandre og en nagene redsel begynte å krype opp ryggraden.

Jeg utstøtte et hyl. To ukjente hender hadde grepet om kroppen min og dratt meg opp. Jeg sto sjanglende på fortauet igjen og kikket inn i ett par mørke øyne. ” Beklager, men du kunne blitt påkjørt! Ingen av bilene som kommer ville sett deg”. Den mørke stemmen uttrykte bekymring og vennlighet. Jeg hadde begynt å skjelve ukontrollert og klarte å kvekke ut noe som liknet ett takk. Den sterke selvstendige kvinnen hadde brutt sammen og trengte akutt hjelp.

For første gang i mitt liv som voksen, ble jeg båret. Den ukjente som hadde ”reddet” meg, hadde raskt oppfattet situasjonen da jeg sank sammen foran føttene hans, mens jeg mumlet usammenhengende. Litt flau ble jeg plassert i en parkert bil like ved. Uten tanke på at dette var ukjent mann og at ingen visste hvor jeg var, ble jeg frivillig med denne fremmede da han startet motoren og svingte ut i veien.

Han hadde fine hender, store, senette og lyse brune som med stor sikkerhet hvilte på rattet. Jeg kunne nesten fremdeles kjenne grepet hans rund kroppen min. Kjenne fingrene som hadde tatt hardt tatt tak i meg for å løfte meg opp. Jeg slikket fort den såre leppa mi og kikket ned. Hendene mine lå i fanget mitt, to knyttnever som dirret. Jeg likte dårlig offer-rollen jeg hadde påtatt meg. Jomfru i nød som trengte hjelp fra den store sterke mannen. Sint på meg selv, nøt jeg varmen i bilen og frank sinatras varme fløyelsmyke stemme som strømmet ut fra radioen.

Min skinnende ridder het Elias. Han kunne passere som norsk i de fleste øyne, men kunne skryte av at han hadde noen latino lopper i blodet. Da jeg diskre studerte utseende hans, forundret det meg ikke,. En mørk flott mann var det. Høy, kraftig kar, men samtidig elegant. Jeg måtte flire for meg selv, han var sikkert gammel nok til å være faren min, og her satt jeg og betraktet kroppen hans.

Han forsikret seg stadig om at jeg var i orden og kikket på meg med sine nøttebrune øyne. Smilet var bekymret, men hadde en vellykket effekt på meg som rødmet opp til hårrøttene. Jeg fikk mumlet frem at jeg følte meg bedre, varmen i bilen begynte å tine opp mine stivfrosne lemmer, og jeg kunne endelig kjenne følelse i fingrene mine igjen. Stammende fikk jeg fortalt den flaue sannheten, at jeg hadde klart å gå meg vill i storbyen og hadde i timesvis vandret rundt på måfå. Da jeg fikk kremtet frem adressen, lyste forferdelsen i ansiktet hans. ”Da har du virkelig ikke god stedsans lille jente” flirte han, mens han klødde seg på haka. Han hadde helt mørkt tre dagers skjegg, som rammet inn ansiktet på en sexy måte.

Skamfull dro jeg den klissvåte jakka mi rundt meg og dro litt i den nå virkelig ekle buksen som klistret seg til bena mine. Vannet randt som kalde små bekker nedover kroppen og fikk meg til å hutre. Dette kunne garantert ikke være bra for helsa kommenterte jeg med et sukk. En varm ru hand strøk forsiktig kinnet mitt. ”Jeg skal snart få deg inn i varmen og inn i noen tørre klær”. Smilet hans varmet godt, men det var noe som plutselig gikk opp for meg. Hvor i all verden var vi på vei? Det var som han leste tankene mine. ” Jeg kan ikke la deg være alene i den tilstanden du er i nå, er nok best du blir med meg hjem. Jeg skal nok ta godt vare på deg” Han studerte meg et gjennomtrengende blikk, og jeg fikk se et lite glimt av noe som vekket uroen i meg. Han smilte sjarmerende, det liknet nesten smilet til et tilfreds rovdyr som hadde funnet noe godt å gnafse på. Det kunne ikke være slik, kulden hadde sikkert fryst hjernen min så den ikke fungerte riktig. Dette var en fin og omsorg!
sfull mann, som reddet meg fra kuldedøden. Han tok nok bare et godt overblikk for å vurdere de foreløbige skadene på det iskalde vraket som hadde tatt plass ved siden av ham.

Jeg begynte å slappe av i selskapet med Elias. Han uttrykte sterk autoritet og sikkerhet på seg selv, men var også varm, imøtekommende og hadde en god dæsj humor. Det virket som om han genuint var interessert i meg og det jeg hadde å si. Han smilte og rørte ved meg hele tiden da han pratet. Jeg var ikke sikker på om berøringene var bevisste, men jeg hadde ingenting i mot dem. Han kunne være i midten av førtiårene, smilerynkene rundt de fine øynene og litt sølvfarge i luggen avslørte det. Men mimikken og kvikkheten stammet fra en langt yngre og gutteaktig verson av den modne mannen som jeg satt ved siden av.

Overasket og en smule skuffet ble jeg klar over at vi var fremme. Magien som hadde omfavnet oss i bilen var brutt og kulden fra høsthelvette utenfor strømmet inn da døren ble åpnet. Den grå og kalde virkeligheten slo inn over meg og fikk tennene til å klapre.

Den store varme hånden til Elias lukket seg om min og ledet meg vekk fra kulden og inn i en varm opplyst leilighet. Jeg hadde forventet og føle en enorm lettelse da jeg endelig hadde kommet meg innendørs, men pluttselig følte jeg en liten gryende redsel ta tak i brøstet mitt. Her var jeg i hjemmet til en fremmed mann jeg, i realiteten, ikke visste noe som helst om. Kanskje han var en syk jævel som samlet på intetanende kvinner, lik meg selv, i en diger fryser nede i kjelleren. Kanskje han ville kreve spesielle tjenester nå, etter at han hadde reddet meg fra ”rennesteinen”. Hjertet mitt begynte å dunke vilt da tankene rundt denne ”tjenesten” utspant seg oppe i hodet mitt. Kanskje det var jeg som var litt sjuk, der jeg sto og faktisk ble tent av mitt eget skrekksenarie. Ikke av å bli satt i en fryser, men av å utføre sexuelle tjenester for denne noe eldre herren som så vennlig hadde tatt seg av meg. Knisende fikk jeg av meg de dryppende skoene mine og den våte jakken. Elias sm!
ilte og blunket lurt til meg. Jeg kjente den varme pusten hans i nakken da han plassert hendene sine på skuldrene mine, og førte meg vennlig inn i stuen.

Jeg visste ikke om det var den gode atmosfæren i leiligheten, eller om det var selve nærværet til Elias som gjorde utslaget. Redselen hadde ihvertfall forduftet og jeg hadde et indre håp om at de våte, kalde klærne mine snart ville ta samme veien. Jeg måtte ha kikket på elias med noe som liknet bedende øyne, for han fikk det plutselig travelt med å behage meg på best mulig måte. ”Av med klærte” beordret han og pekte på en dør som måtte lede inn på badet. Raskt gikk han foran meg og jeg fulgte lydig etter. ” Et varmt bad tenker jeg, vil gjøre godt” strålte han mot meg. Jeg nikket med lyst i blikket, mens jeg registrerte at denne himmelske badekar, hadde plass til to høstkalde kropper.

Tilfreds og skuffet på samme tid lå jeg å døste i det varme vannet med nesten bare nesetipp å knær over vannflaten. Tenk å ha slike skitne fantasier tenkte jeg skamfull. Det hadde vært utrolig forlokkende med fantasien om en farlig situasjon, der den eldre mannen forfører en uskyldig ung dame. Tanken om hvor uskyldig jeg selv egentlig var, som kunne fantasere så lystig om en jeg akkurat hadde møtt, ignorerte jeg lett.

Brutalt ble jeg rykket ut av drømmeriene mine da det banket lett på døren, Selvtilliten forsvant i følge med min frimodige fantasi. Med knærne bøyd helt opp til haken fikk jeg stotret frem et spørrende ”Ja?” Elias hode tittet frem i døråpningen og hans ertende øyne fant meg blant all skummet. ”Varm kakkao med krem?” Han steg inn på badet, uten invitasjon og satte seg på gulvet ved badekaret. Med en rykende kopp i hver hand smilte han bredt og uskyldig til meg, som om dette senariet var det naturligste i verden.

Jeg visste ikke om dette hadde vært planen hans fra han møtte meg, eller om den hadde blitt formet underveis. Kanskje det var jeg som underbevisst hadde ført oss i denne pirrende situasjonen. Bestemt strakte jeg armene mot store rykende koppen, uten å skjule min nakenhet. Jeg gav avkall på all tvil og ignorerte alle varselklokkene som gikk av i underbevisstheten. Denne enestående sjansen til å få levd ut en av mine hemmelige fantasier kunne jeg ikke gå glipp av.

Elias betraktet meg smilende. Han virket mye mer på topp av situasjonen nå, da det ikke lenger var tvil om at jeg ønsket hans nærvær. Han rørte ved håret mitt og lot fingrene gli nedover hals og bryst. Ilinger gikk gjennom hele kroppen min, jeg lukket øynene og holdt pusten. Den store hånden la seg om det ene brystet mitt, den andre bestemt og støttende rundt nakken. Jeg slapp pustet skjelvende ut og følte meg plutselig som en amatør ute på dypt vann.

Kakkaoen smakte sjokolade og beylis.Som en magisk eliksir fyllte den hvert fiber i kroppen og etterlot en varm døs. Stemmen til Elias fylte hodet mitt ” Du må ikke være redd, bare si i fra hvis du føler noe er galt” Jeg gav meg over til min redningsmann og lot han gjøre som han ville.Hånden hans hadde begynt og vandre igjen. ”Du er en vakker jente” Han smilte og betraktet meg gjennom halvåpne øyne. Jeg kunne se at han virkelig nøt dette. Jeg gispet til da han uten forvarsel la hånden bestemt på underlivet mitt og skjøv to lange grove fingre dypt inn i meg. Han kikket meg varmt inn i øynene og milte lystent, jeg kunne se at han nå var virkelig tent. Han løftet hele overkroppen min mot seg og kysset meg dypt . Aldri før hadde jeg blitt kysset slik. Jeg slo begge armene rundt ham i en spontan omfavnelse.

Klynkene lot jeg ham kjele med mine private områder. Selv under varmt vann med deilig oljer og såpeskum, kjente jeg at disse store hendene tilhørte en voksen mann. De hadde en ru og hard overflate som tilhørte en arbeidskar. Han hadde stor kontroll på situasjonen og nøt hvert sekund av det. Da han bestemt beordret meg til å spre bena mer, gjorde jeg det uten å nøle. Den sterke selvstendige jenta hadde blitt til et viljeløst leketøy i hendene til denne mannen.

Han hadde endelig fått av seg klærne uten tegn til blygsel og ba meg gi rom til ham i badekaret. Han var virkelig flott å se på. Stor muskuløs overkropp, kraftig og med antydning til litt mage. Jeg prøvde å kontrollere blikket, men nysgjerrigheten vant da blikke streifet utstyret hans. Den var ekstremt stor, tykk og klar til bruk. Med skrekkblandet fryd lot jeg Elias stige ned i badekaret bak ryggen min.

Med sine brune velformede armer trakk han meg inntil seg med en fornøyd dyp knurring, og som en fjollete jentunge svarte jeg med å knise nervøst. Heldigvis virket det som han likte dette, for han fortsatte forføringen med å bite meg lekent i nakken. Han hvisket meg hett inn i øret ” ”Ikke vær så engstelig, jeg er ikke farlig” Hendene gled mellom lårene mine og fant med letthet morro knappen. Med to fingre rullet han klitoris med sakte gode bevegelser som fikk hele kroppen min til å dirre i forventning. Jeg merket straks at Elias ikke var som de usikre og fomlete guttene jeg hadde vært borti før, men at dette var en mann med erfaring

Han pustet tungt og fort nå. Med den ene neven tok han tak rundt halsen min og bøyde meg bakover i en bue. Litt engstelig over utviklingen holdt jeg pusten og lukket øynene. Hest ba han meg å slappe av mens han dro meg bestemt mot seg. Jeg kjente den harde skaftet hans gli mellom rumpeballene og mot mitt aller helligste. Jeg dirret av utolmodighet nå og ønsket bare å bli tatt hardt og heftig. Han strøk penishodet mot klitten et par ganger før han presset den store pikken hardt inn i musa mi. Jeg gispet høyt, jeg var helt glatt og klar for han, men størrelsen på utstyret hans var i det meste laget. I en god blanding av nytelse og ubehag, klynket jeg høyt i håp om at han ville ta det rolig alikevel. ”Du er så ufattelig deilig” gryntet han.

Han la den andre muskuløse armen rundt livet mitt og presset underkroppen min hardt mot hoftene sine så pikken hans fylte hele meg. Jeg kjente hvordan den presset og pulserte inni meg og for første gang følte jeg hvordan det virkelig var å bli tatt av en ordentlig mann. Jeg prøvde å ta tak i badekar kantene for å få mer kontroll over bevegelsene, men det var umulig å stålsette seg for støtene til Elias. Dette var hans fantasi som nå utfoldet seg. Bestemt, men roligere utførte han sine kunster i takt med mine hikst og hyl.

Jeg kjente klimaks bygge seg opp, hver bevegelse var ren og skjer nytelse. Elias var mer voldsom nå, jeg innbilte meg at fingrene hans hadde laget permanente merker på hele kroppen min. Han jaget nå etter ekstasen og jeg hadde ikke hatt en sjans og komme unna om jeg hadde villet. ”Du gjør meg gal”gryntet han, mens han igjen presset pikken hardt inn. ” Trang og deilig er du” Hånden hans lå fast og kontrollert rundt halsen min fremdeles, så jeg fikk ikke frem mer en et høyt klynk og tung pusting.

Orgasmen skyllet over meg som en bølge som spredte seg helt ned til tærne og opp, helt ut til fingerspissene. Jeg hadde aldri hvert høylydt av meg, men nå hylte jeg. Jeg overgav meg fullstendig og lot Elias gi meg det deiligste høydepunkt i mitt 20 årslange liv.

Han var ikke ferdig, glisende fortsatte han med sine dype harde bevegelser mens han holdt meg fast i armene sine. Selv om det nå begynte virkelig å ta på den stakkars musa mi, ville jeg gi han den samme nytelsen han hadde påført meg. Like før jeg ville be om nåde, støtte han monsteret sitt hardt og brutalt inn i meg for siste gang og brølte mens han skalv ukontrolert. Jeg kunne kjenne at pikken hans sprutet inne i meg flere ganger, før Elias sank utmattet sammen. Jeg hadde aldri før registrert en manns orgasme på denne måten, det var helt fantastisk.

Vi lå lenge å døste i hverandres armer og nøt den overmannende tilfredsheten vi hadde skapt hos hverandre. To fantasier var blitt forløst og kom til å bli gjentatt med like stor begeistring over lang tid fremover.