Gynekologen

Det var den årlige sjekken og jeg hadde fått beskjed om at det var en ny gynekolog i 30 åra som skulle sjekke meg. Jeg var selv 25 år og følte meg komfortabel med det. Jeg gikk og satte meg på venterommet hvor fire andre satt. En av de var en mann i 60 åra og han hosta så det ga ekko i hele rommet. Jeg satt med beina i kors og ventet utålmodig, siden jeg hadde et møte klokka fire, så jeg håpet dette gikk fort. Navnene til de andre ble ropt opp mens jeg satt der og ventet utålmodig, men brått ble mitt navn ropt opp, så jeg gikk inn døra mot der han hadde kontor. “gå inn og ta på deg kappa, så kan du sette deg. Jeg kommer straks” sa han og forsvant ut av rommet. Jeg kledde av meg og tok på meg den stygge grønne kappa og satte meg med beina i stativene. Det føltes litt pinlig å sitte der og sprike for et tomt rom. Gynekologen kom inn. Han var en kjekk mann med kort brunt bustete hår og brune øyne. Noe sa meg at han var fra et annet land. Navnet hans var ikke direkte norskt det heller, men han var kjekk, så det gjorde meg ingenting.

Han tok frem et nebb og smurte litt glidemiddel på det, og jeg skal innrømme at jeg ble småkåt da han førte den inn i meg. Han nikket for seg selv og mumlet ut om alskens doktorgloser før han tittet opp på meg og sa at alt var som det skulle, og jeg regnet med at han kunne se de kåte øynene mine. Til tross for dårlig sexliv skulle det ikke mye til før jeg ble kåt. Han lot fingeren sin sirkulere rundt klitten min for å sjekke at alt kjentes bra ut, men jeg begynte å bli våt av måten han lot fingeren sin gli rundt i fitta mi, og pusten min kunne avsløre at jeg likte det han gjorde. Han gled fingren sin inn i meg, og jeg kunne se at pikken hans ble hardere under den slakke doktorbuksa hans. Jeg lot en finger gli oppover låret hans mens jeg kjente fingeren hans inni meg, og han stoppet meg ikke da den nærmet seg pikken. Sakte lot jeg hånda beføle det harde lemmet hans utenfor buksa og jeg kunne se at han også likte det. Jeg dro ned buksa hans og en stiv pikk kom til syne og jeg tok rundt den mens jeg runket den forsiktig, og pusten hans ble tyngre den også. Pikken vokste i hendene hans, og den var stor og nybarbert. Jeg elsket når de barberte seg, for det ga meg en glatt følelse da de bunna meg.

Uten et ord tok han med meg inn på det andre rommet hvor det sto en benk. Han ba meg sette meg oppe på den og jeg gjorde raskt som han sa, og før jeg visste ordet av det, var hodet hans mellom beina mine. Han lot tunga rotere mens fingrene ble ført inn i meg. Jeg var så kåt. Bare han kunne pule meg alt han maktet. Fylle meg opp med hard pikk. Jeg stønnet ut da tunga hans lekte med klitten min og fingrene hans måtte være gjennomvåte av safter, for jeg kjente det randt nedover lårene mine. Han stoppet brått, og jeg trodde han måtte avslutte, men istedet løftet han meg oppetter veggen og jeg kjente hans harde lem mot låret mitt og han kysset meg og lot tunga si leke med min mens han forsiktig første tuppen av pikken hans inn i meg. Han teaset meg ved å la den gli litt inn for så trekke den ut, men det varte ikke lenge før han kjørte pikken inn i meg, og lave stønn kom fra oss begge. Han pulte meg hardere mens han sugde og slikket på nipplene mine. Jeg var sprengkåt og øynene hans lyste av kåtskap. Han bunnet meg hver gang han kjørte den inn i meg, og jeg randt mer og mer. Jeg klorte meg fast i ryggen på han mens han boret pikken inn i meg. Vi stønnet mens vi lot tungene leke med hverandre.

Han trakk seg ut, men jeg kunne fortsatt se den harde pikken glinse av fittesaft da han bestemt ba meg lene meg på benken. Han holdte den ene hånda si på skuldra mi og lot den andre massere klitten mens han igjen pulte meg hardt og bestemt. Jeg bet tak i puta som lå foran meg, for jeg hadde bare lyst til å hyle ut da han gang på gang bunnet fitta mi. Han var så deilig der han kjørte den inn i meg mens han kysset ryggen min. Hånda gled opp mot puppen min og han lekte med nipplen mens pikken gikk automarisk inn og ut av fitta mi. Jeg kjente den sprengklare pikken hans inn i meg og med et lavt brøl kjente jeg spermen hans inni meg. Jeg stønnet ut i orgasme da han bunnet meg for siste gang. Han sto der en stund med pikken inni meg og holdte meg på puppene mens han prøvde å få igjen pusten før han forsiktig trakk seg ut. Jeg reiste meg og tittet på han, og jeg kjente igjen blikket han gav meg, og jeg tvilte på at dette ble siste gang. “Du er den beste pasienten jeg har hatt” sa han og smilte til meg. “og du er den beste gynekologen jeg har hatt” svarte jeg og smilte. Jeg kledde på meg og ga han et raskt kyss før jeg gikk ut døren smilende.

Jeg ville nok komme for sent til møtet, men det var virkelig verdt det.