Erotikk i Tyskland

Jeg gledet meg sånn til sommerferien for da skulle vi til Tyskland med et vennepar av mamma. De var så kule og jeg hadde vert hemmelig forelsket i datra dems i nesten et år. Etter sist vi snakket om alt mulig endte temaet inn på sex, og etter et par glass med vin gikk praten til mer vulgær sexprat og vi delte alle våre sex-opplevelser med hverandre, og det visste seg at hun også var lesbisk. Til min fordel, vil jeg si.

Vi ankom Berlin etter tolv slitsomme timer med prating om hvor bra de skulle få det og hvor mye de skulle shoppe, men jeg tenkte bare på at jeg skulle få venneparets datter Sarah i senga i løpet av de to ukene. Sarah var den første som steg ut av bilen, og hun virket ikke særlig blid. “broren min er plagsom, og jeg vil aldri noensinne endre mening på det” sa hun før hun snudde seg og gliste. “Julie. Endelig får jeg se deg igjen” sa hun og løp bort til meg. Toppen hennes var gjennomsiktig og jeg kunne se BH-en hennes forme de perfekte puppene hennes, og shortsen fikk rumpa hennes til å se ekstra sexy ut. Jeg ga henne en klem. “endelig” sa jeg og lo.

Vi trasket opp mot hytta vi hadde leid, og mamma hadde vert så snill og la meg og Sarah sove i samme hytte mens de voksne bodde i sin egen. Jeg så lyset i tunellen da det bare var en dobbelseng. Ikke pokker om vi kom til å ligge der i hver vår sengedel med ryggen mot hverandre, tvert imot. Jeg slepte kofferten etter meg inn på soverommet og tok opp flaska med vin og helte opp i to glass. “skål for sommeren” sa jeg og løftet opp glasset. “skål for deg og meg” sa hun og klinget klasset mot mitt og tok en slurk.

Vi satte oss ute i sola og snakket om alt og ingenting. “jeg har ikke hatt sex på nesten tre måneder. Det føles ut som om jeg har tørket der nede” sa hun og lo sarkastisk. Om jeg bare kunne hjulpet henne med å bli våt, hadde jeg vert lett å be. Som om hun leste mine tanker, spurte hun meg om vi skulle nakenbade nede ved dammen, noe jeg såklart ville. Vi kledde av oss og gikk uti. Jeg kunne se Sarahs nippler stivne av det kalde vannet og hennes nybarberte fitte var akkurat som jeg hadde fantasert om. Kanskje jeg kunne nå ned til den ikveld.

Etter nakenbading og mye vin innabords, endte vi begge i dobbelsenga, og vi ble liggende så tett inntil hverandre at ikke en gang et hårstrå kunne komme mellom oss. Hendene hennes var så myke. Leppene hennes var så myke og da hun lot tunga danse inni munnen min, ble jeg mer og mer våt. Jeg ville ha henne her og nå, og idet jeg tenkte tanken ba hun meg om å legge meg på ryggen, og jeg gjorde akkurat som hun ba meg om. Hun kysset meg nedover magen og ned mot fitta mi, og da hun kom til fitta mi lot hun en finger gli sakte inn i meg mens hun lot tunga gli forsiktig over klitten min. Jeg var som en aktiv vulkan som var nær på å utløse seg. Jeg kjente at det randt mellom beina mens hun lot den andre fingeren gli inn i meg og jeg var besatt av henne.
Hun slikket meg fortere og jeg kjente jeg randt mer og mer da hun lot fingrene gli fortere mens hun slikket meg.

Hun stoppet for et øyeblikk og tittet på meg. “har du squirtet før?” spurte hun lavt. “aldri” svarte jeg tungpustet og tittet spørrende på henne. “da skal jeg la deg oppleve skikkelig orgasme. Det er godt foreldrene våres er langt unna nå” sa hun og blunket til meg før hun forsvant ned mellom beina mine igjen. Hun gled den tredje fingeren inn i meg og og pulte meg fortere med dem mens hun lot tunga gå som en duracell på klitten min og pusten min gikk til stønning. Jeg kjente det randt ustoppelig fra fitta mi. Jeg holdte meg fast i sengestolpene da jeg kjente orgasmen bygde seg opp og ga ilninger fra fitta og ut i hele kroppen, og jeg skjønte meningen med squirting da hun fingret meg fortere og fortere. Jeg kjente orgasmen ble sterkere og sterkere og jeg randt som en foss der nede mens hun slikket meg intenst. Brått smalt det og jeg så stjerner. Stønningen gikk til høylytte orgasmiske stønn. “å herregud. ta meg. ta meg. pul meg.” stønnet jeg mens jeg kjente fittesafta spruta da hun fingra meg. “oh my fucking god” skrek jeg ut idet jeg fikk orgasme, og jeg var sikker på at jeg aldri hadde følt det på den måten før. Sarah kom opp til meg og jeg kunne se at både puppene og annsiktet hennes var dekket av fittesaft, og jeg kunne se at hun nøt det.

Idet hun skulle reise seg opp, tok jeg tak i armen hennes og presset henne ned på senga og la meg oppe på henne. Jeg lente meg mot henne. “ikke tro at jeg skal la deg gå uten at jeg har fått pult deg skikkelig” sa jeg og kyssa henne nedover halsen. Jeg småbet henne i nipplen mens jeg utforsket fitta hennes med den ene hånda. Jeg tente henne mest mulig for så hardpule henne som hun aldri har blitt pult før. Denne ferien skulle hun aldri glemme. Jeg kysset meg ned til fitta hennes og lot tunga smake på den våte fitta hennes, og jeg kunne merke at hun var kåt. Med en gang tunga streifet klitten hennes, stønnet hun ut i vellyst, og jeg lot to fingre gli inn i henne. Kroppen hennes bevegde seg i samme rytme som fingrene mine og jeg kunne høre hun pustet fortere. “ta meg Julie.” stønnet hun og jeg lot den tredje fingeren gli inn i henne mens jeg tok frem vibratoren min som jeg trodde jeg skulle trenge, men vi kunne jo dele på den. jeg skrudde den på det svakeste og teaset henne mens jeg lot den gli halvveis inn. Hun stønnet mens hun ba meg om mer. Jeg skrudde den på litt mer og lot den gli lengre inn mens jeg slikket henne fortere. Jeg kjente kroppen hennes skalv av kåthet. Jeg skrudde vibratoren på max og lot den gli helt inn i henne, og jeg kunne høre hun stønnet høyere og at hun ville komme når som helst. Jeg lot tunga gå fortere og hun presset meg inntil seg mens hun stønnet høyere og høyere. “åh Julie. Jeg kommer” stønnet hun høyt og jeg merket hun ble våtere og våtere. Hele annsiktet mitt var dekket med hennes fittesaft og hun gav fra seg noen rykninger før hun lå helt stille og hev etter pusten.
Jeg la meg oppe på henne og vi lå og kysset intenst før vi gikk i dusjen sammen. Vi sto og såpet hverandre inn og kysset mens kroppene våre møttes.

Det neste jeg håpet nå, var at denne ferien gikk sakte.