Erik & Odd & Me

Jeg og Erik, kjæresten min, har heldigvis den samme umettelige sexsulten og de samme opphissende drømmene. En av fantasiene vi hadde, og som stadig fikk saftene til å renne hos oss begge, var å delta i en skikkelig trekant.

Vi hadde alt sett ut «offeret». Odd var en god kamerat av Erik. Han var ganske pen, velbygget og en velutrustet kar.

Jeg elsker å kle meg i sexy tøy, og jeg bruker sjelden truse under. Dette visste både Erik og jeg at Odd hadde sett. Rett som det var, steg det fram en umiskjennelig bule på buksa hans når jeg vrikket meg forbi ham. Jeg var så nær at han utmerket godt kunne kjenne lukten av kåt fitte stige rett opp i nesa. Jeg ble mer og mer sugen på å bli tatt av både Erik og Odd samtidig. Erik fantaserte stadig om hvor deilig det ville være å se en annens pikk gli ut og inn av mitt varme og villige fittehull. Vi bestemte oss for at det skulle skje. Vi skulle forføre Odd! Det ble til at vi inviterte ham til å være hos oss til over helgen. Til vår store glede takket han ja. Kvelden kom, og guttene dro for å leie en film.

Det ble som jeg tenkte. De kom tilbake med to skikkelig deilige pornofilmer. Kåtheten lyste ut av øynene på Erik. Jeg visste at han kunne se det samme i mine.

Etter et godt måltid med mye drikke til satte vi på den første filmen. Hele tiden passet vi på å fylle etter i glasset til Odd. Ettersom filmens herlige bilder rullet over

skjermen, så jeg den etterlengtede bulen vokse fram under buksesmekken til Odd.

Jeg greide ikke å undertrykke det første, kåte stønnet. Erik skjønte straks hvordan det var fatt med meg.

Han trakk meg inntil seg i sofaen og begynte å bite og slikke meg i øret.

Vi lå mer enn vi satt i sofaen. Da jeg kjente den store og krevende hånden til Erik stryke meg over brystene, prøvde jeg ikke lenger å skjule kåtheten som veltet opp i meg. Jeg ynket meg og stønnet av opphisselse uten å tenke på at Odd satt der. Erik trakk av meg genseren, og brystene mine svulmet fritt. Brystvortene strittet frekt og ventet bare på å bli kjærtegnet av to ivrige guttemunner.

Så lot endelig Erik de avgjørende ordene falle: – Odd, kom og sett deg hos oss.

Det lød nærmest som en ordre. Jeg så at Odd svelget hardt et par ganger før han reiste seg opp og kom over til oss. Tilfreds studerte jeg den stive pikken hans som nærmest sprengte buksa. Han rødmet under det frekke blikket mitt. Plutselig var det to munner og fire hender som kjærtegnet den ventende kroppen min.

Erik og Odd tok for seg av hvert sitt bryst samtidig som de begge strøk meg oppover lårene og kjærtegnet det følsomme området rundt fitta mi.

De strøk, pirret og kløp forsiktig i brystvortene mine før to munner lukket seg over de stive knoppene. Jeg kjente at fitta rant over og stønnet og nærmest tigget dem om å pule meg.

Oppe i alt dette greide jeg å få tak i den stive pikken til Erik og begynte å kjæle med den. Jeg lot hånden gli over kukkhodet og nedover det kraftige skaftet.

Erik stønnet under behandlingen og hvisket: – Vær like god mot pikken til Odd også.

Det var ikke nei i min munn, og jeg lot hånden min gli over den faste magen til Odd og ned under bukselinningen.

For en redskap han hadde! Pikken hans fylte hånden min fullstendig. Da jeg tok et fast grep rundt den, gikk det en skjelving gjennom Odd. Han sugde enda ivrigere på brystet mitt. Jeg kjente alt de første ilingene fare gjennom fitta mi.

Erik jobbet med å få av meg skjørtet samtidig som han flådde av seg sine egne klær. Som på signal gjorde Odd det samme. Nå kunne jeg beskue to herlige guttekropper mens jeg runket pikkene deres det jeg maktet. Jeg sugde snart på den ene, snart på den andre.

Nå var det bare å ta for seg av herlighetene. Jeg lå på kanten av sofaen med sprikende ben og et fuktig hull som bare ventet på å bli pult.

Odd holdt meg nede mens Erik gikk ned på kne foran meg. Jeg skrek ut: – Ja, pul meg. Erik … La meg få kjenne pikken din hardt og dypt i fitta mi.

– Du er så god og herlig kåt, sa Erik.

Men han ville ikke la meg få pikken ennå. Plutselig kjente jeg en vilter tunge rotere over de hovne fiteleppene mine. Inn og ut av hullet for så å slå seg ned ved tappen min.

En deilig finger gled inn og ut av fitta mi, fortere og fortere. Odd masserte brystene mine mens han lot tunga utforske munnen min. Nå kunne jeg kjenne orgasmens herlige bølger slå inn over meg.

Hele verden syntes å eksplodere da Erik kjørte den deilige og digre pikken sin til bunns i meg i ett eneste støt og begynte å pule meg hardt. Orgasmen kom nærmer og nærmer …

Plutselig satte Odd seg over ansiktet mitt. Nå var både fitta og munnen min full av kukk. Jeg sugde og sugde mens Erik pumpet inn og ut a fitta mi i stadig raskere tak.

Da orgasmen tok tak i meg for alvor, slapp jeg pikken til Odd og bare skrek og skrek: – Jaaah … det gååår for meg!!!

Erik stønnet og kurret som et vilt dyr da han sprutet inn i meg. Jeg kunne kjenne sæden hans slå i bølger mot fittebunnen. Fitta mi sugde alt sammen ut av kukken hans. Erik trakk seg raskt ut av meg og overlot plassen til Odd.

Nå var det hans tur til å bore redskapen sin inn i fitta mi, som til tross for hardkjøret fortsatt var trang og god rundt den svære pikken hans.

Endelig fikk Erik se kukken til Odd pumpe inn og ut av fitta mi. Han begynte å få igjen reisningen for alvor av dette synet. Odd pulte meg det han var god for mens ballene hans klasket meg i rumpa der saftene fra Erik og meg rant i strie strømmer.

Erik satte kukken sin inn i munnen min. Den smakte deilig fitte, og jeg sugde og slikket den ren. Nå var det like før for Odd, og han brølte da han kom.

Det var helt herlig å kjenne satsen hans slå inn i fitta mi. Men jeg var ikke helt klar ennå. Odd hadde nok fått litt for mye å drikke, for han sank sammen på sofaen og sovnet.

Men Erik var ikke innstilt på å slutte ennå. Han ville ha mer fitte, og jeg var heller ikke mett på pikk. Erik la seg på ryggen på gulvet. Mens Odd snorket på sofaen, senket jeg meg ned over Erik og lot den deilige pikken hans spidde fitta mi.

Nå begynte en deilig ridetur. Erik elsker å se meg slik med brystene vuggende over ansiktet sitt. Etter en stund byttet vi over til min favorittstilling.

Det herligste som finnes er å bli tatt hardt, skikkelig hardt bakfra. Erik kjørte kukken sin inn i fitta mi bakfra mens han smekket til meg på rumpeballene så det sved.

Jeg vekslet mellom å massere ballene hans og å gni tappen min. Vi kom sammen i en utløsning som var så sterk av vi spente alle musklene og bare stønnet og skrek.

Etter denne orgasmen, som er en av de lengste vi har opplevd, falt vi sammen på gulvet og ble liggende og kjærtegne hverandre ømt. Virkeligheten var sannelig bedre enn fantasien.

Det hører med til historien at Odd kom ut i dobbeltsenga til oss neste morgen hvor vi på nytt hadde det – kjempegodt. Ny invitasjon er sendt til ham!!!