Den nye massøren!

Etter mange arbeidsuker, kjente jeg koppen min ble sliten. Jeg hadde ofte vondt i ryggen og anspente meg mer en normalt. Jeg jobbet i telefonservicen for Abios, et nytt selskap i byen, og det var alltid noen som ringte for informasjon eller problemer, så det ble lange arbeisdager og lite tid for selvpleie, så jeg bestemte meg for å booke en time hos et massasjeinstitutt for å se om det kunne hjelpe litt. Jeg klikket meg inn på Google og etter mange treff klikket jeg meg inn på “asian spa and resort Oslo”, så jeg bestemte meg for å ta en titt. De var nyåpnede og dermed hadde de mange ledige timer denne dagen, så jeg fikk en time nettopp denne dagen. Etter at jeg hadde slukket alle lys og låst alle dører, dro jeg hjem og tok en rask dusj før jeg hev meg inn i bilen og kjørte bort til massasjesenteret. En ung dame smilte til meg og ba meg sette meg å vente. “Jonas kommer snart, så du kan egentlig bare gå inn på rommet og kle av deg og legge deg på benken sålenge” sa hun og smilte og pekte retning rommet. Jeg reagerte litt på navnet Jonas. Hadde aldri opplevd mannlige massører som masserte meg før, men jeg nikket og smilte og gikk inn og gjorde meg klar. “Hei, jeg er Jonas” sa en mannlig stemme bak meg og jeg snudde meg. Jeg så rett inn i to brune øyne. Jeg klarte ikke annet en å smile, for det var noe av det deiligste jeg har sett i mitt liv. Han var høy og mørk, men en maskulin stemme og noe som så ut som en veltrent kropp. Selv var jeg aktiv i håndball og bare i 24 åra, så jeg så ikke noe problem i dette. Han forklarte meg litt om hva som skulle skje. Jeg kjente en deilig duft av lavendel og honning mens en svak musikk spilte i bakgrunnen og de maskuline hendene hans masserte meg inn i olje. Jeg kjente hendene hans nedover mot den nakne ryggen min der jeg lå døsig og jeg kjente jeg ble helt avslappet i kroppen. Jeg lot han fortsette mens jeg lå og halvsov gjennom ryggmassasjen. Han gnidde inn hver eneste del på kroppen med varm olje og jeg kjente hendene hans jobbet og kroppen min sakte slappet mer og mer av. Jeg hadde aldri hatt en mannlig massør, men jeg må ærlig innrømme at det var noe av det deiligste jeg har kjent. Han var så hardhendt men samtidig så myk, og det gjorde meg litt ør, men jeg prøvde å beherske meg. Jeg trengte ikke bli helt hormonell bare at en mann tok på meg. Han fortsatte oppover rumpa mi og opp mot ryggen min igjen. “du har en veldig myk kropp” hvisket han mens hendene gled opp mot nakken min. “det er veldig synd at en slik vakker kropp blir så anspent bare på grunn av en jobb” fortsatte han og lot de gli ned mot ryggen igjen. Jeg var enig. Jeg burde behandle kroppen min bedre, for den varer jo ikke evig. Han helte mer varm olje på ryggen min og lot hendene gli ned mot sidene av magen min og ned mot rumpa mi igjen og denne gangen tok han et godt tak i rumpa mi, så slapp han igjen og han gjentok dette gang på gang, og jeg skal innrømme at det tente meg litt.

Han ba meg snu meg på ryggen og bare fitta mi og puppene mine var dekket til av hånkle. Han begynte å massere meg fra skuldrene og ned mot brystet mitt, så ned mot magen. Jeg så opp på han og jeg så han hadde blikket rettet mot den nybarberte fitta mi under håndkleet, og følelsen av å bli betraktet på denne måten hisset meg opp. Han skulle bare visst hvor kåt jeg egentlig var. Hadde han fingra meg nå, hadde fitta mi rent som aldri før. Jeg fingret meg opptil flere ganger om dagen og jeg fikk orgasme hver eneste gang, men jeg savner følelsen av en tunge som slikker meg. Bare tanken gjorde meg våtere. Han hadde nå kommet til beina mine og var på vei opp mot leggene mine og opp mot lårene. Jeg tittet på han med et sultent blikk og blikket hans møtte mitt. Han så ut til å være omtrent like kåt som meg, og jeg kunne nok ane hva det “lille ekstra” i annonsa betydde. Han lot en finger treffe fitta mi og jeg ga fra meg et sukk. Han tittet på meg og tok vekk det siste håndkleet og den glatte fitta mi kom til syne. Fittesaft glinset. “vær så snill. Bare smak på meg, du aner ikke hvor mye jeg har savnet det” sa jeg hest og jeg så han ville. Han tittet på meg, så lot han endelig tunga streife klitten min og jeg klarte ikke være stille. Tunga hans var så deilig og jeg kjente ilninger i kroppen da han gang på gang traff klitten min. Han strøk meg oppover lårene mens han slikket i seg hver eneste dråpe som randt av meg mens jeg masserte puppene mine i ren vellyst. “å herregud, du aner ikke hvor godt det er” stønnet jeg lavt mens jeg kjente tunga hans gled litt inni meg, så over klitten igjen. Han reiste seg og jeg så annsiktet hans glinset av fittesaft. Han kom bort til meg og kysset meg fra magen og opp til munnen min og lot tunga si leke med min mens han lot fingrene sine ekspeditere fitta mi. Jeg stønnet mens vi kysset intenst. “Jeg vil kjenne leppene dine omringe den harde pikken min.” stønnet han lavt og tittet på meg. Jeg reiste meg opp og satte meg på knærne foran han og dro frem et enormt lem, hard som stein rettet mot annsiktet mitt og lot leppene sakte omringe hele den deilige pikken hans. Jeg kjente den pulsere mellom leppene mine og jeg hørte han stønnet tungt da jeg lot hele pikken gli inn i munnen min. Jeg kjente tuppen av pikken nedi halsen min. Det var litt vemmelig men også deilig. Han stønnet fortere og fortere når jeg økte tempoet og han var på vei til å komme for andre gang. Jeg trakk meg tilbake og runket han fort helt til han spruta i munnen min og nedover puppene mine. Jeg lot pikken hans bli mellom puppene mens jeg svelget spermen hans. Han smilte til meg og strøk meg gjennom håret.

Da jeg trodde timen var over, presset han meg ned på madrassen på gulvet. Han lente seg mot skuldra mi og kyssa meg nedover halsen. “jeg satte opp en ekstra time til deg, for du er så deilig at jeg kan ikke la deg gå enda” hvisket han og kyssa meg lenge på munnen. Jeg kjente hele kroppen sitre av glede av å kunne nyte hele han i en time ekstra. Han kyssa meg nedover magen og ned mot fitta mi. Han kyssa meg ned på fitta og lot tunga gli sakte over klitten mens han gled to fingre gled inn i meg. Hele kroppen sitret da han fortsatte fortere og fortere og pustinga gikk over til stønning. Hele kroppen skalv og jeg kjente jeg var på vei til å komme allerede. Han løftet hodet og tittet på meg. “har du spruta før?” spurte han meg. “nei, men jeg ville elsket om du visste meg” stønnet jeg og blunket til han. Han fortsatte og slikke meg og gled fingrene fortere ut og inn av den nå plaskvåte fitta mi. Kroppen skalv mer og mer og jeg kjente jeg randt enda mer. Han hadde ingen planer med å gi seg før jeg hadde spruta. “åh herregud, jeg kommer, jeg kommer. Åh herreguuuuuud” skrek jeg alt jeg orket. Kroppen ristet og jeg squirta så ille at han ble våt av mine safter. Jeg lå der med etterkramper og pustet ut. Han la seg oppe på meg og kyssa meg lenge før han kledde på seg.

Jeg kledde på meg og ble med han ut til skranken igjen og jeg var helt klar for å bestille ny time til onsdagen.