ønsker å treffe jenter for seksuelle treff

Hei! Jeg er en koselig og intelligent godt utseende ung singel mann som ønsker å treffe jenter/kvinner for seksuelle treff eller for å innlede et seksuelt vennskap eller forhold. Jeg er interessert i alt fra et purt seksuelt uforpliktende engangstreff til et langvarig forhold. At det kan utvikle seg til vennskap eller mer, er jeg ikke negativt innstilt til, men jeg respekterer det andre søker. Jeg kan love full diskresjon, men det er ikke et krav fra min side. Alder, seksuell erfaring, hudfarge og kulturell bakgrunn er ikke viktig.

Skriv meg dersom du er interessert og fortell meg hva du kunne tenke deg, så vil jeg vurdere om jeg er interessert. Jeg har bilder jeg kan sende om jeg synes det virker lovende nok. Jeg svarer alle.

Svar og send privat melding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *